Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok az exemtől. Ti...

Terhes vagyok az exemtől. Ti bevállalnátok így a babát?

Figyelt kérdés
Évek óta van köztünk valami, hivatalosan alig egy évet voltunk együtt. Békében váltunk el, utána elkezdtünk találkozgatni, de csak testiség volt köztünk. Terhes lettem tőle. Elmondtam neki, azt mondta nem így tervezte, de ha megtartom mellettem lesz. Én össze vagyok zavarodva. Mindig is anya akartam lenni, és ő a legfontosabb férfi az életemben. De nem akarom ilyen helyzetbe hozni, és félek, hogy a babának sem lenne jó, ha esetleg egyedül maradnék. De azt sem akarom, hogy kényszerből legyen velem Kavarog bennem minden, ti mit tennétek?
2022. jún. 11. 22:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
27%
Hidd el sosem lenne tiszta a lelkiismereted, ha saját élő gyereked bedaráltatnád.. "megtartást" még nem nagyon bánta meg senki, még ha az elején nehézség is..
2022. jún. 12. 20:05
 32/36 anonim ***** válasza:
72%

31

Ez a hsbos babos cukormáz..

De sokan megbánták, és sokan tök jól élnek abortusz után

2022. jún. 12. 20:28
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Én még olyat nem igazán hallottam.. Ha mégis beadná intézetbe..

Mindegy, nem tudom elképzelni milyen lelki világ kell egy saját csecsemő gyilkoltatásához.

2022. jún. 14. 13:02
 34/36 anonim ***** válasza:
70%
A magzat nem csecsemő. És attól, hogy megbánja, nem jelenti azt, hogy lemond a neveléséről. Szerintem azok közül, akik megbánták a gyerekvállalást, a legtöbben összeszorítják a fogukat, felnevelik a gyerekeiket.
2022. jún. 14. 13:05
 35/36 anonim ***** válasza:
76%

33

És az agyatlan ítélkezéshez milyen lelki világ kell?

2022. jún. 14. 15:08
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan jártam. Mi próbálkoztunk egy ideje, nem sikerült. Szakítottunk és utána tudtam meg a babát. Gondolkodtam elmondjam-e neki. Majd kicsit vérezni kezdtem, kaptam gyógyszert. Volt esélye, hogy nem marad meg, 2 héttel később kellett visszamennem a dokihoz, pénteki napon. Utána hétfőn vagy kedden ő akart találkozni, beszélgetni.

Elmondtam, hogy terhes vagyok. Kért egy kis időt hogy átgondolja. Már este hívott de megkérdezte azt is megtartom-e. Pedig tudtam, hogy évek óta erre vágytam. Nagyon haragudtam. Végül a kicsi érdekében kibekultunk de csak 2 hónapig voltunk együtt. Egyszerűen nem ment. De én tudom, hogy egyedül is felnevelem a gyermekünket. Bennem abszolút semmi kétség nincs. Bár persze nem örülök, hogy így alakult.

2022. jún. 15. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!