Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok az exemtől. Ti...

Terhes vagyok az exemtől. Ti bevállalnátok így a babát?

Figyelt kérdés
Évek óta van köztünk valami, hivatalosan alig egy évet voltunk együtt. Békében váltunk el, utána elkezdtünk találkozgatni, de csak testiség volt köztünk. Terhes lettem tőle. Elmondtam neki, azt mondta nem így tervezte, de ha megtartom mellettem lesz. Én össze vagyok zavarodva. Mindig is anya akartam lenni, és ő a legfontosabb férfi az életemben. De nem akarom ilyen helyzetbe hozni, és félek, hogy a babának sem lenne jó, ha esetleg egyedül maradnék. De azt sem akarom, hogy kényszerből legyen velem Kavarog bennem minden, ti mit tennétek?
2022. jún. 11. 22:30
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Persze nem az itteni vélemények lesznek a döntőek, de azért jó különböző véleményeket olvasni, esetleg tapasztalatokat. Valójában én inkább arra készülök, hogy egyedül leszek a kicsivel, aztán maximum pozitívan csalódok. Tudom, hogy rettenetesen nehéz egy gyermeket nevelni, de már most kötődök hozzá, és nem szeretném csak azért elvetetni, mert így alakultak köztem és az apja között a dolgok. Exemmek egyébként barátok vagyunk (vagyis kicsit többek...) mindent meg lehet vele beszélni és elég felelősségteljes.
2022. jún. 11. 23:16
 12/36 A kérdező kommentje:
Félek, hogyha elvetetem egy életen át bánni fogom. És attól is félek, hogy később nem esek teherbe az abortusz miatt.
2022. jún. 11. 23:18
 13/36 anonim ***** válasza:
41%
Kizárt. Így 30 évesen sem, nem mèg 23 évesen
2022. jún. 11. 23:31
 14/36 anonim ***** válasza:
32%
Nem.
2022. jún. 11. 23:57
 15/36 anonim ***** válasza:
82%
egyertelmu a valaszaidbol, hogy meg szeretned tartani, igy en ezt tennem a helyedbe.
2022. jún. 12. 00:11
 16/36 anonim ***** válasza:
17%
Én biztos nem nyiratnám ki a gyerekemet ennyi miatt..
2022. jún. 12. 02:38
 17/36 anonim ***** válasza:
10%
A baba meg már be lett válallva, a kérdés csak hogy felneveled, vagy a veszélyes hulladékba végzi.
2022. jún. 12. 02:39
 18/36 anonim ***** válasza:
74%
A helyedben én is megtartanám, látszik, hogy szeretnéd. Úgy gondolom, hogy nem kilátástalan a helyzeted, traumaként sem ért a pici baba, úgyhogy... :)
2022. jún. 12. 05:23
 19/36 anonim ***** válasza:
45%

23 évesen biztos,hogy nem

Még bőven van időd találni valakit akivel végül egy család lesztek.

Az,hogy ő azt mondta ,hogy melletted lesz nem biztos,hogy azt jelenti,hogy össze is költöztek és éltek mint egy boldog család és ti egy pár lesztek.

Értheti ő úgy is,hogy majd támogatja a gyereket, látogatja,fizeti a gyerek tartást

2022. jún. 12. 05:28
 20/36 anonim ***** válasza:
82%

Mi az oka, hogy nem vagytok együtt, ha barátok vagytok, beszéltek, szexeltek? párkapcsolata van? :)

Biztos, hogy nem menthető a dolog? :)

Én megtartanám

2022. jún. 12. 05:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!