Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok az exemtől. Ti...

Terhes vagyok az exemtől. Ti bevállalnátok így a babát?

Figyelt kérdés
Évek óta van köztünk valami, hivatalosan alig egy évet voltunk együtt. Békében váltunk el, utána elkezdtünk találkozgatni, de csak testiség volt köztünk. Terhes lettem tőle. Elmondtam neki, azt mondta nem így tervezte, de ha megtartom mellettem lesz. Én össze vagyok zavarodva. Mindig is anya akartam lenni, és ő a legfontosabb férfi az életemben. De nem akarom ilyen helyzetbe hozni, és félek, hogy a babának sem lenne jó, ha esetleg egyedül maradnék. De azt sem akarom, hogy kényszerből legyen velem Kavarog bennem minden, ti mit tennétek?
2022. jún. 11. 22:30
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
66%
Nem tartanam meg. Penz is kell egy gyerekhez, arra meg nem alapoznek hogy majd ad az apja, aki ugy volt a gyerekkel hogy neki mindegy hogy lesz e vagy sem
2022. jún. 11. 22:32
 2/36 anonim ***** válasza:
65%
Biztos h nem tartanam meg
2022. jún. 11. 22:35
 3/36 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon nehéz az anyaság eleje még úgy is hogy van főállású párod. Ha a pasid megunja a babázást, akkor szerintem nagyon fárasztó lesz és soha nem lesz életed.
2022. jún. 11. 22:45
 4/36 anonim ***** válasza:
73%
Ha van támogató családi háttér és elmúltam már 25 be.
2022. jún. 11. 22:49
 5/36 anonim ***** válasza:
35%

Az exed csak ke...élni jó?Együtt csesztétek el,ha akar ha nem melletted kell hogy álljon.

És még az is lehet,h.a gyerek miatt ujra össze jöttök.

2022. jún. 11. 23:02
 6/36 A kérdező kommentje:
23 vagyok, 3 éve dolgozok, szerencsére elég magas volt a fizetésem, és otthonról is tudok dolgozni. Saját, örökölt lakásom van,így az anyagi rész most nem lényeges, inkább a lelki oldala érdekelne.
2022. jún. 11. 23:02
 7/36 A kérdező kommentje:

A családom mellettem áll szerencsére.

Légyszi ne pontozzatok le senkit, mindenki véleménye érdekelne.

2022. jún. 11. 23:04
 8/36 anonim ***** válasza:
70%
Én be. Most itt nem részletezném, hogy miért, de megvan rá az okom. De mivel te vagy terhes, neked kell tudni.
2022. jún. 11. 23:10
 9/36 anonim ***** válasza:
76%
Ezt mindenek előtt vele kellene jól at beszélni mintsem itt vad idegen, néha nem túl jó akaró, emberek tanácsát olvasgatod. Rettentően nehéz téma. De szerintem ahhoz hogy vállaljátok egy stabil kapcsolatra van szükségetek és egy család centrikus apjára! A gyerek nevelés nagyon nehéz (nekem is van kettő), 24/7 meló és bizony nem minden férfi tudja ezt hosszú távon csinálni, pláne ha még fiatal is és másra vágyik.
2022. jún. 11. 23:11
 10/36 anonim ***** válasza:
66%

Semmiképp sem vállalnám be. Nagyon szerencsés gyerekkorom volt, a szüleim nagyon szerettem engem és egymást is, és ez így volt mindig. Emiatt egy lelkileg stabil, erős ember lettem, amit maximális a szüleimnek köszönhetek.

Oké, hogy tegyük fel megmarad köztetek a jó viszony, de nem fog egy normális családképet maga előtt látni a gyerek. Én nem vállalnám be, csak akkor ha már megvan hozzá minden, plusz a megfelelő társ is

2022. jún. 11. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!