Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatotok a...

Mik a tapasztalatotok a ClearBlue digitális tesztnek a hét számlálójával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Most 2-3 hetet mutat, miközben elvileg 7 hetes terhes vagyok. 2,5 hete, a nem várt napján 1-2 hetet mutatott. (A fogantatás egészen biztosan 4-5 héttel ezelőtt történt)

Jövő héten megyek dokihoz, nyilván akkor kiderül, mi a helyzet, csak kíváncsi vagyok, kinek mennyire mutatott pontos eredményt a hétszámláló, van-e okom aggódni?

2022. jún. 10. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt találtam,hátha segít valamit*

1-2 weeks: 10 mlU/ml

2-3 weeks: 153 mlU/ml

3+ weeks: 2753 mlU/ml

2022. jún. 11. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha nem volt olyan koncentrált a vizelet, jelezhet kevesebb hetet. Erre soha ne alapozz, az orvos fog pontosabbat mondani! De még a doki és a műszerei sem 100%-osak!

Boldog babavárást kívánok!

2022. júl. 10. 02:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, most látom, hogy júniusi a kérdés!

Gondolom azóta választ kaptál a kérdésre...

12-es voltam

2022. júl. 10. 02:39
 14/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veled? :) hasonló cipőben vagyok, 6+1 nap de még mindig 2-3 hét.. :(
2023. szept. 25. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#14. Ne idegeskedj ezen, ahogy láthattad nem pontos a kijelzés. Menj el orvoshoz, lassan már szívhangja lesz a kicsidnek!
2023. szept. 25. 22:55
 16/19 anonim válasza:
#15 köszönöm, ma voltam UH-n 7,6mm-es üres petezsák.. kicsit elszomorodtam. :( bár hosszabb volt a ciklusom, 31 nap, de már volt két missed ab-m szóval nehéz lelkesnek maradni. :( 1 hét és kontroll. :(
2023. szept. 26. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is 34 napos ciklusaim voltak, amikor várandós lettem a harmadik Fiammal. Először nekem is csak petezsákot láttak, aztán mégis ott volt a kis manó. Ma már 23 hónapos... 😍
2023. szept. 26. 18:24
 18/19 A kérdező kommentje:

#14 Tavaly, amikor feltettem ezt a kérdést, sajnos nekem tényleg nem fejlődött a terhesség és spontán vetélés lett a vége. Az volt a második spontán abortuszom, úgyhogy nagyon magam alatt voltam. Nehéz leírni azt az elkeseredett, fájdalmas érzést, hogy így lett vége a terhességemnek. Együtt érzek veled a két missed ab-od miatt!

Viszont ezután a spontán vetélés után a következő hónapban újra teherbe estem és most itt szuszog mellettem a kislányom.

Tudom, milyen érzés várni azt a kontroll 1 hetet és bárcsak többet is tehetnék, de nagyon szorítok neked!

2023. szept. 26. 22:11
 19/19 anonim ***** válasza:
#18. Szívből gratulálok Kérdező! ❤️
2023. szept. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.