Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen létezhet, hogy a...

10 hetesen létezhet, hogy a magzatmozgást érzem?

Figyelt kérdés
Voltam már terhes, ezért tudom milyen érzés, de nem hallottam ilyet hogy valaki ilyen korán érezné. Olyankor tapintható is a méhem hol bal oldalt hol jobb oldalt, sőt keményedést is éreztem már.

2022. jún. 10. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vagy a méhed húzódik össze. (10 voltam)
2022. jún. 10. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Kizart dolog:) kepzeld mar el tok komolyan a babat! Babat… embriot!! Keress ra googleben nezz meg par kepet es kerdezd meg magatol ujra ezt a kerdest…
2022. jún. 10. 22:18
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Én 15 hetesen kezdtem el érezni a második babát. Még erre is azt mondta a dokim hogy elég korai.

10 hetesen szerintem valóban enyhe méhtevékenység, vagy bélmozgás lehet.

2022. jún. 11. 09:12
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy, hogy mit érez pontosan ( baba, méh, szalagok). Az érzés a 10 hetes terhesség miatt van. Senki se lát a hasában. Nem kell ezen rugózni, hogy biztos nem. Érez valamit a 10 hetes terhesség miatt és kész.
2022. jún. 11. 12:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem mi rugozunk rajta , ez volt a konkret kerdes, h lehet e h a babat erzi. Mi meg valaszoltunk a kerdesre h nem😃
2022. jún. 11. 14:18
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Én is éreztem mindenfélét 12-13 hetesen sőt már pocakom is volt, pedig még nemigen lehet a babátol de háton fekve azon nevettem hogy a hasamban is érzem dobogni a szívem, a hasi aortán átmenő nagyobb vérkeringést vagy a méharteriákat, méhlepenyhez vezető ereket lüktetett nagyon érdekes érzés.
2022. jún. 12. 08:48
 17/17 anonim ***** válasza:
A beleid mozgását erzed. Illetve azt, hogy a hasüregben elkezdtek a szerveid arrébb vándorolni, felkészül a szervezeted.
2022. jún. 15. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!