Ki mit javasol arra az esetre, ha az integrált tesztem magas kockázatot jelzett, 1<177, viszont minden érték optimális, orrcsont is rendben és a tarkóredő is tökéletes értékű? 18. hétben járok.
Mert ugye Down kockázatbecslésre több mód is van. Azért a kombinált a legnépszerűbb, mert azt 12. héten csinálják, korán van eredmény, bőven van ideje az embernek továbblépni.
Az integrált alig pontosabb, de csak a második trimeszterben ad eredményt, amikor már nem sok lehetőség marad ugye...
Akkor már a szekvenciális jobb, az egy kombinált meg egy ingreált ötvözése, de ad egy becslést először 12. héten, majd pontosít a 2. trimeszterben.
Persze most már mindegy.
Ha betegen nem akarnád megtartani, akkor szerintem csak amnio.
Én a fiamnál is meg az utána lévő terhességnél is verifit csináltattam a 10.héten. A fiam egészséges a lányunk sajnos downos baba volt.
Nekem az eredmények már a 12.heti uh előtt meglettek, így a down babánál mindent alaposan megnézett és csak áramlásnál volt eltérés, a nyakiredő a nagykönyv szerinti, többször is megmérte, mert annyira tökéletes volt, orrcsont is meg volt.
Hasba szuri igazolta, kedden vették le és mivel a hibás gén jelenléte volt a lényeg, hogy van vagy nincs, pénteken már tudtuk az eredményt, hétfőn meg is volt a műtét a 14.hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!