Barnás hüvelyváladék jelent meg ma a 7. terhességi héten (6+3 nap), most kicsit beijedtem, ha esetleg voltál hasonló helyzetben, leírnád mi lett, hogy alakult a terhességed?
Figyelt kérdés
Június 20-án mentem volna először a nőgyógyászomhoz, most gyorsan kértem egy új időpontot jövő hét hétfőre, de kicsit félek így nekimenni a hétvégének.
5 hónapja már volt egy spontán vetélésem a 6. héten, igaz akkor folyamatosan erősödő, pecsételő vérzésem volt a 4. héttől kezdve, a 6 hétre pedig már görcsöltem is. Most szó sincs ilyesmiről, eddig se vérzés, se görcs nem volt, csak ma ez a barna hüvelyváladék.
2022. jún. 10. 10:04
22/28 anonim válasza:
Remelem orvosnak nem a facebookos orvosi tanacsadast gondolod, lattam ott is megkerdezted ugyanezt, sokszor hajmeresztő marhasagokat tudnak válaszolni az ottani "orvosok".
23/28 A kérdező kommentje:
Nem, telefonon keresztül is sikerült beszélni orvossal.
2022. jún. 11. 20:28
24/28 anonim válasza:
Akkor jó 🤗 Remélem minden rendben lesz🤗
25/28 anonim válasza:
Nekem is volt, de minden renben volt, ahogy tágul a méh van hogy pattannak el erek, legalábbis nekem ezt mondta a nőgyógyász, semmi baj nem lett. Az elején ám sokat tudnak ijesztegetni az orvosok mindennel, de próbálj meg nyugodt lenni az segít a legtöbbet
26/28 anonim válasza:
Kedves kérdező
Mi történt veled azóta?
27/28 A kérdező kommentje:
Sajnos, elment a baba, ezúttal is spontán vetélés lett a vége
2022. júl. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!