Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális ? Kell aggódjak ?

Ez normális ? Kell aggódjak ?

Figyelt kérdés

Majdnem hét hetes terhes vagyok együttlét után nagyon minimális pici barna folyásom volt.

most voltunk először együtt.

De Felek ujra nehogy baj legyen.

Nagyon régen már de egyszer már elveszítettem egy babát majdnem 8 hetesen .

Rögtön sex után törléskor volt egy pici barna de azóta semmi.

Talán ne legyünk együtt úgy amíg nem leszek legalább 12 hetes ?

2022. jún. 8. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Nekem is pont 7 hetesen volt. Felhívtam az orvosom, azt mondta, ha nincs görcsölés, akkor nincs gond, gyakori ilyenkor az ilyesmi. Amúgy bementem az ügyeletre, megnézték, nem volt gond. Szexuális életet egy ideig hanyagoltuk, kb 9 hetesen mentem megint orvoshoz, akkor is minden rendben volt, utána már lehetett szexelni.

Én csak azért mentem be az ügyeletre h írjanak progeszteront, biztos, ami biztos, szedtem is 12. hétig, de nem tudom, volt-e hatása, azt mondják, az esetek 99%-ában nincs. Ez az időszak sajnos ilyen, a 12. hétig marad az izgulás :(

2022. jún. 8. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. 🙏🏻🥰 kicsit megnyugodtam.

9 hetesen lesz nekem is egy újabb uh ha akkor is minden rendben ujra merek együtt lenni én is 🙏🏻

2022. jún. 8. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Normálisnak nem normális, hiszen a barna folyás az alvadt vér, ami semmiképp se jó terhesség alatt. Elképzelhető hogy csak egy hajszálér pattant el a hüvelyben, ha nincs további barnázás, az együttlétet lehet érdemes lenne a 12.hetig hanyagolni.
2022. jún. 8. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is volt barnás pecsételés. Kaptam progeszteront. 12. hétig én hanyagolnám. Még ha nem is emiatt lenne gond, de ha lenne engem nagyon zavarna utána, hogy esetleg köze lehetett hozzá. Ezen ne múljon.
2022. jún. 8. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt a 7-8. héten, kaptam progeszteront, zero szex. Ennek ellenére véreztem még a 10-14. hét között 2x,igen erősen. Kiderült, hogy a lepény a méhszájon tapadt, ami azóta szerencsére már jó helyen van.

Szóval inkább hanyagoljátok a szexet, nehogy nagyobb baj legyen belőle. Bár nekem még szex nélkül is volt

2022. jún. 9. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vetélésem, akkor voltunk is együtt. De nyugi, nem attól ment el :) Nem tudom, ha sajnos neked is van rossz előzményed miért kell a szexet erőltetni? Szerintem kibírható pár hétig... Sérülékenyebb az ember várandósan, igaza lehet a 3-as válaszolónak :)
2022. jún. 9. 07:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Eddig minden nap hányingerem volt reggeltől késő délutánig.

Teljesen megszünt a hányinger ma reggeltől nagyon félek.

Lehet hogy amúgy is megszünt volna de mi van hogyha azért szűnt meg mert már nem vagyok terhes.

Viszont még mindig két óránként kell egyek mert a cukrom lezuhan ha nem eszek ez csak azóta van mióta terhes vagyok.

2022. jún. 9. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!