Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt mar valaki igy? Ez nem...

123466 kérdése:

Volt mar valaki igy? Ez nem jelent bajt?

Figyelt kérdés
Van mar egy kislanyom masfel eves es vele kb pontosan annyi idos voltam uh-on is mint a menstruacio szerint. De viszont 2 hete voltam nogyogyasznal es akkor mutatta azt ki hogy 5 hetes vagyok de menstruacio szerint kellett volba hogy mar 8 hetes legyek.
2022. jún. 8. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így volt kb. , talán nekem csak 2 héttel volt fiatalabb a terhességem. Én előtte hagytam abba a fogamzásgátlót és az orvos azt mondta, hogy így belefér, később volt a peteérés
2022. jún. 8. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk azért 3 hét eltérés már durva. Nekem eleinte pár nappal látták kisebbnek. A vége felé, 35 hetesen már 2 héttel kisebbnek és akkor már azzal ijesztgettek, hogy nem fejlődik rendesen. Igazuk is volt... :(
2022. jún. 8. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 hetes terhessen mentem terhessémegállapitásra és akkor voltam 7+X hetes terhes.Mondjuk én nem lepődtem meg rajta mert 32.nap környéki ovubol lett.Ha nem szabályosak a ciklusaid akkor még bármi lehet.
2022. jún. 8. 12:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Cicizik még a kislány. Nem tudom hogy ez befolyasol e valamit
2022. jún. 8. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
a pár nap eltérés és az 1-2 hét eltérés normális. 3 hét eltérés az durva. Nem lesz baj, mert az ujabb ultrahang majd pontosít.
2022. jún. 8. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
2-es válaszoló: De minden rendben lett?
2022. jún. 8. 20:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Még mindig 5 hetesnek felelek meg... Ugy hogy ennyi. 😢
2022. jún. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!