A terhességem 2. hónapjától kezdve tiszta pattanásos lett az arcbőröm. Tudom, hogy ilyenkor ezt homonok is okozzák, de okozhatja más is?
Szia!
Az én arcom is csupa piros pötty, meg pattanás lett a terhesség elején. Az ötödik hónapban valamelyest letisztult az arcbőröm. ( magától ) Nyugodj meg biztosan a hormonok okozzák, és szülés után el is fog múlni.
Tényleg elmúlik, ne aggódj! Nekem az első 3 hónapőban volt csak.
Most meg kiszáradt a bőröm. A családi kassza testápolókra megy el:)
Egy 34 hetes kismama
Nekem is enyhült a 15 hét körül, de egy állandó pattansásom azért van.-)
Kezeld őket szépen, ne piszkáld, majd elmúlik. A terhesség ezzel jár.-)
Nálam ez fordítva volt, nagyon pöttyös voltam (annyira, hogy az nem kifejezés) -mióta babát várok azóta alig-alig. Ne is legyen....
De tény, nyomkodni nem szabad.
Talán kérdezd meg az orvost mit használj rá, nekem anno a régi dokim írt fel valami ecsetelőt-na, akkor kinéztem valahogy.
Szia.
Èn nem voltam pattanásos.Ahogy jött a baba,egyböl telelett az arcom.Nem múltak el.Börgyógyász.
Szia...en is ugy vagyok..kb 1 honapja ronda piros, nem is nevezhetem pattanasnak..valamik jottek ki rajtam...jo kremeket hasznalok tehat ettol nem lehet. Megkerdeztem a dokitol, hogy ezt hormon okozza vagy menjek borgyogyaszhoz...azt mondta, hogy ez a terhesseggel jar es majd elmulik..nem tom mikor lessz az a majd:-(
Most 13 hetes vagyok es mintha kezdene halvanyulni...de tenyleg semmi nem segit..se masszazs, se kremek, pakolasok, kamillatea......en csak varakozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!