Hogyan kérdezzem meg attól, hogy babát vár-e akiről külsőleg azt hiszem, hogy, terhes?
Figyelt kérdés
Hogyan kérdezzem meg attól, hogy babát vár-e akiről tudni akarom, hogy terhes-e?2022. jún. 7. 14:41
11/48 anonim válasza:
Tőlem is kérdezték már tévedésből, és sztem nem gáz. Udvariasan érdeklődj. A hozzáálláson múlik.
12/48 anonim válasza:
Ja ilyen összejövetelen mindig gyanús ha valaki nem fogyaszt alkoholt, pedig máskor szokott. Én is így jöttem rá h terhes egy ismim, sokat sejtetően ránéztem, mosolygott is, de nem firtattam a dolgot, amiért hálás is volt. Később elmondta ezt is.
Ő csak annyit mondott nyilvánosan hogy gyógyszert szed és arra nem lehet inni.
13/48 anonim válasza:
11. Udvariasan küldenem el a fenébe aki olyan türhő, hogy erre rákérdez. Még ha udvariasan is…
15/48 anonim válasza:
13 te soha az életben nem voltál még udvarias, ez fix :D
16/48 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Nem illik megkérdezni senkitől.
Majd ő, ha úgy látja jónak, elmondja.
18/48 anonim válasza:
Ha csak nem azt gyanítod, hogy tőled terhes, akkor sehogy 😊
20/48 anonim válasza:
En mar tobb csajnal kerdeztem ra csak ugy.. csak 1x talaltam el xd de aki ertelmes nem sertodik meg ilyenen. Nevetve mondtak, h dehoogy vagy h beb.szna 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!