Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tepasztalatok arról h...

Mik a tepasztalatok arról h abba hagytátotok a fogit rendesen beállt a 2. dik menszinél a 28napos ciklusotok?

Figyelt kérdés
1hónapja hagytam abba a fogit.2hétig volt meg.elvileg holnap nem kellene megjönnie..lehet késni fog?28naposak voltak elötte a ciklusaim.(babát szeretnénk)
2010. szept. 19. 08:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Én Lindynette-t szedtem. Az első hónapban 27.napra jött meg, normál ideig tartott, a második hónapban már nem jött meg! :):):) A ciklusaim 27-30 naposak voltak a gyógyszer előtt, gyógyszerrel 28. Nem tudom hány napra jött volna meg a 2.hónapban ha nem leszek babás:), egy biztos, nem középidőben volt a peteérésem (azt éreztem, hanem 5 nappal később), így a fogantatás is.
2010. szept. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!