2000 ey méhszáj értékkel meddig lehet hízni a szülésig?
11, butaság.
Egyrészt a progeszteronnak semmi szerepe nincs a terhesség ezen szakaszában.
Másrészt egyáltalán nem kóros ez az érték második gyerekkel.
Ha nincs mellette más, nem kell semmi extra. Elég ha az orvosára hallgat.
Haha,utolso,a proginak koraszules megelozo szerepe van,olvassa utana.:)
Sajnos volt mar 23 hetes koraszulesem,tudom mirol beszelek..most en is huvelybe progi+arabin es 36 hetes vagyok.
"Kimutatták, hogy a progeszteronnak tocolyticus (méhizom-összehúzódásokat leállító) hatása van a sejtekből történő kalcium kiáramlásának akadályozása révén, valamint csökkenti a prosztaglandin szintézist és az oxytocin receptorokhoz való kötődését, melyek mind idő előtti méhtevékenységet váltanak ki.
Csak magas dózisban fejti ki efféle jótékony hatását, melynek napi mennyisége 300-800 mg."
"A mai gyakorlatban a progeszteron készítményeket fenyegető vetélés, habitualis vetélés és koraszülés megelőzésére a 12. terhességi hétig alkalmazzuk, 12. hét betöltése után fokozatosan csökkentjük és elhagyjuk, majd 20.héttől a 36. hét betöltéséig ismét alkalmazzuk."
Nem azert kaptam,hogy az agyamat nyugtassa.
Sajnalom a tudatlansagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!