Normális hogy nem zavar a babám sírása? Mindenki ki van borulva de engem nem idegesít
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 10:41
1/9 anonim válasza:
Teszel ellene? Vagy csak hagyod sírni mert nem zavar? Mert akkor valszeg azért zavarja őket🤷🏼♀️
2/9 anonim válasza:
Nem, nem normális. Ösztönszerűen kéne, hogy bántson. Mikor szültél? Állhat depresszió is a háttérben.
3/9 anonim válasza:
Engem sem zavar,tudom hogy miért sír, azt igyekszem is ellatni. Amíg tudom hogy nincs baj és csak alap dologért sír pl éhes vagy vegyem fel addig nem zavar. Amikor azért sírt mert láza volt,na az zavart.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is ösztönösen kellene hogy zavarjon.Mármint attól függ ugye,hogy mit értesz zavaráson.Ha azt,hogy kb leszarom had sirjon,az nem normális.Ha azt,hogy elviseled ameddig megoldod a gondját,az persze természetes,mind ezt tesszük,nem ajvékolunk a babával együtt.Valami mégis azt súgja,hogy inkább az első opció lehet,ha mindenkit kiborít a dolog.
5/9 anonim válasza:
Én is simán vegig tudom hallgatni alacsony pulzussal.
Nem érzem szar anyanak magam miatta.
Ha én megtettem érte minden tőlem tellhetőt, és csakazertisordít, na akkor kikapcsolok, azt nem tudok vele mit tenni, csinálom a dolgomat. Ő meg kisírja magát és utana minden oké.
8 hónapos.
Míg kicsi volt is képes voltam erre, csak akkor nem hagytam magára síras közben
8/9 anonim válasza:
Nem normális, szembe megy az evolúciós törvényekkel is.
9/9 anonim válasza:
Mármint hogy úgy nem zavar, hogy nem idegesít a sírás? Mert az normális.
De ha úgy nem zavar, hogy nem érdekel, felőled sírhat te akkor is alszol nyugodtan, akkor az nem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!