Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+4 hetes terhesen látható...

6+4 hetes terhesen látható már a baba?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy az utolsó menstruációm az 22.04.18-án volt, már 2 hete késik. Eddig 3 pozitív tesztet produkáltam, a 2 délutáni teszt az kicsit halványabb volt, mint az 1 reggeli. Ha tényleg terhes vagyok akkor 6+4-be vagyok jelenleg. Tegnap voltam az első uh vizsgálaton de a doki nem látott semmit, 2 hét múlvára visszahívatott kontrollra. Kérlek nyugtassatok meg, hogy járt már így valaki és valóban terhes volt.

2022. jún. 3. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a doki nem eleg alapos… Nem bantasbol,de ettol lehetne korultekintobb…
2022. jún. 3. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont ennyi idős terhes voltam, amikor az orvos megalapította a terhességet. Volt szívhang is. Előtte 2 héttel voltam, akkor nagyon korán volt még, csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott a doki. Szóval már akkor vmit látott. De hogy nálad még semmit, az nem túl biztató.
2022. jún. 3. 19:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 4 hét pár naposan már petezsák látható volt és 6 hét pár naposan már szikhólyag is volt embriócsomóval.

Nem fejlődött tovább sajnos. De ha neked tuti a 6 hét pár nap akkor valami gond van szerintem.Petezsákot minimum látni kellett volna.

2022. jún. 3. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

6+1 hetesen üres petezsákot látott, szikhólyag csak sejthető volt. Két héttel később már volt minden.

De lehet, hogy csak később fogant, vannak tüneteid? Hányinger/mellfeszülés/fáradékonyság, bármi?

Reméljük, lesz még belőle valami. Drukkolok!

2022. jún. 9. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 6+1 naposan csak szikhólyag látszott, 6+5 naposan szintén, és 7+5 naposan látszott először a magzat.

De szikhólyagnak akkor is látszódnia kéne ha másnak nem.

2022. jún. 10. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem 02.26-an volt még utoljara, 04.07-èn még semmit nem látotta doki, barnázgattam, pecsételtem azt mondta terhesseg gyanús a méhem, vagy hormonzavar vagy mostanaban történik a beágyazódás utóbbival volt igaza 04.11-en teszteltem pozitívat.
2022. jún. 12. 07:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hozzam hasonlóan simán lehet hogy neked is később volt peteeresed, később fogant igy kisebb is két héttel. Nekem igy mindig kisebb volt ket hettel. A 12 hetire behoztuk a lemaradást ott már egy héttel nagyobbnak mérték 13 hetes.
2022. jún. 12. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!