Intim gyanta terhesség végén, ha még soha nem voltam korábban?
35.hétben vagyok és szeretnék ilyen módon is felkészülni a szülésre, viszont még soha életemben nem volt intim gyantám, de most kb más lehetőségem nincs, mert akkora a hasam, hogy egész egyszerűen nem érek el oda ahova kellene..
Eddig borotváltam, viszont nem is tudom már mióta nem vitt rá a lélek arra a tornára ami azzal jár szval elég gáz már a helyzet. Ez mennyire ciki a kozmetikusnál? Gondoltam rá, hogy mégis gyorsan nagyjából leszedem, de akkor meg heteket várhatnék amire nem biztos, hogy van már időm..
Ti mit tennétek, mit gondoltok?
Kozmetikus is ember, látja, hogy nagy a hasad, és nem tudtad megoldani. Én kb félidőben adtam fel a borotválást, mert ahogy nyomódott a hasam, felkavarodott a gyomrom 😑 és akkor kezdtem kozmetikushoz járni. Eleve 3-4 hétig kell "növeszteni" az első kezelés előtt, úgyhogy látott ő már sok szőrt a munkája során :)
Az első pár alkalom elég húzós amúgy, plusz nekem elsőre bedurrant a felhámom, kb egy hétig fájt utána a bőröm az intim részen... később már nem.
Egyébként ha csak a szülés miatt mennél, akkor azon se aggódj, nem lesz ott sem ciki, plusz sok helyen opció, hogy a nővérkék leborotválnak, azzal a lehetőséggel is élhetsz.
Én is terhesen mentem el először gyantáztatni és borzasztóan fájt, nem tudom hogy a hormonok vagy az első alkalom miatt, de azóta is járok rendszeresen és már sokkal kevésbé fáj.
Én nem ajánlom hogy terhesség közben menj először. Amúgy is vizesedtem már akkoriban, alig tudtam aludni, minden bajom volt, erre még jött ez a fájdalom is, plusz ami utána volt.
Ne vedd már ennyire komolyan.. Az egy szolgáltatás, érted van, te fizetsz. Ne foglalkozz már egy idegen véleményével plane.
És nyugi, nem lesz luxus a hajmosas az első hetekben, se a szőrtelenítés, nagy has nélkül újra rendbe szedheted magad minden értelemben. Ne halgass a mártírokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!