3 nap maradt hátra a 6 hetes gyermekágyból, ha sz*xelnénk, már nem számít sokat ez a 3 nap ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 22:32
11/18 anonim válasza:
Ki lehet ám írni, hogy szex, az nem csúnya szó.
Ahogy fentebb írták. Az orvoshoz azért kell elmenni, hogy tuti ne legyen baj.
12/18 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy a testünk fájdalommal jelzi, ha valami nem oké. Nem tartom hülyeségnek a kontroll előtt pár nappal kipróbàlni, hogy minden működik-e. Ha nincs diszkomfort érzés, akkor elég nehezen tudom elképzelni, hogy bármi baj lenne. Ha meg kellemetlenséged, netán fájdalmad van, akkor úgyis abbahagyjátok és tudod mondani a kontrollon az orvosnak, hol fáj, hol nézzen meg alaposabban.
13/18 anonim válasza:
Használjatok óvszert, ha semmi különösebben fájdalmasat nem tapasztalsz, akkor nem lehet nagy gond.
Amúgy ne hallgass a vészmadaraka, az első szex szülés után valóban nem kellemes, de nekünk pl a második már ugyanolyan volt mint előtte. :)
14/18 anonim válasza:
Azt ugye mindenki tudja, hogy a testnek nincs minden pontján fájdalom érző receptor? Pl méhszájsebet se érzéstelenítenek a fagyasztásnál, mert pl ott sincs fájdalom érzékelése a szervezetnek. Tehát a "majd a testem megmondja mi jó neki" hozzáállás nem biztos, hogy működni fog.
15/18 anonim válasza:
Neked nem érzékeny a méhszájad?! Ne zsibbassz már!
16/18 anonim válasza:
Ne biztasd őket hülyeségre. Menjen csak el a dokihoz, osztán utána valószínűleg lehet majd.
17/18 anonim válasza:
14-es, nem, nem tudják, mint a példa mutatja 😂
18/18 anonim válasza:
Én is megvárnám az orvos áldását. De hallgathatsz Ezo Mariskára is és akkor a tested majd “jelzi”, hogy mehet a buli 🤣.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!