Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebben a terhessegi korban...

Ebben a terhessegi korban elofordulhat, hogy egesz nap nem erzem mozogni a babamat?

Figyelt kérdés

Masodik baba ugyh tudom mit kell erezni, igy ha haton fekve ratettem a kezem a hasamra mar a 15.hettol ereztem a mozgasat-ha epp nem aludt:) de akkor kesobb ereztem.

Most 17 hetes vagyok es se tegnap se ma nem ereztem egyaltalan. Ilyenkor meg van annyi helye hogy ez elofordulhat?

2022. máj. 31. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én 17hetesen kezdtem el éppen csak érezni valamit, mintha ő lett volna.
2022. máj. 31. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
15 hetesen úgy emlékszem nem éreztem naponta. Most 22 hetesen van az, hogy már napközben és ülve is is érzem. Tegnap volt először, hogy este láttuk is a hullámzást. Nincs okod aggodalomra.
2022. máj. 31. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Én 16. héttől éreztem.De sokszor annyira ,,gyengén" hogy nem is voltam biztos abban, hogy valóban őt érzem e.Ha már 1-2 napja nem éreztem, akkor mindig fagyit ettem, mert arra beindult :D

Szerintem normális hogy most még nem érzed minden nap.Bőven nagy a hely neki ottbent.

2022. máj. 31. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vajon ki pontozta le azokat, akik szerint normális, hogy a kérdező nem érzi minden nap? 😩 Meg akkor miért nem írja le az ellenvéleményt? Nyilván mert semmi logikus nem támasztja alá, hogy már naponta éreznie kellene. Csak savanyú a szőlő. Mindegy, nem mintha számítana.
2022. máj. 31. 13:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom de koszonom a valaszokat, em mondom h teljesen megnyugtam😅 de picit azert igen😅
2022. máj. 31. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Még rengeteg helye van. Ezért nem érzed.
2022. máj. 31. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én olyan 18-20 hét között kezdtem sűrűbben és 20. héttől volt tényleg minden napos, addig nekem sem. Mondjuk most meg éjjel 1kor is, de már reggel 6kor nyomja, aztán nap közben pl délután 4-5 között is, ne aggódj, majd később neked is mindennapos lesz, aztán a végén már alig várni, hogy vége legyen, mert fájni is tud. 🤣 engem most a napokban is már szépen hugy rúgott, fájt utána még percekig. Semmi durva, de azért meg éreztem...
2022. máj. 31. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenki érzi ilyenkor.lassan majd érzed
2022. máj. 31. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!