Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cikinek számít nem borotválni...

Cikinek számít nem borotválni kb 7. hónaptól?

Figyelt kérdés

Nem érem el, nem látom, nem tudom megcsinálni. Férjem nem meri, fél, hogy megvág, ha neki állok tükörben, akkor meg még viccesebb, hogy maradnak kimaradt részek.

Gyantáztatni nem fogok, meg bírom ki.

2022. máj. 27. 09:25
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
10%

Bocsi de szerintem igen.

A borotvától megerősődik és 2 hónap alatt hosszú is lesz.

Nyilván szülésnél leborotválnak de nekem ez full megalázó .igaz én gyantáztatok de kb 20 éve de dokihoz igy is mindig szörtelenűl megyek.

Ez az én véleményem...!

2022. máj. 27. 09:31
 2/36 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg nem.
2022. máj. 27. 09:35
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
Egy szülészeten teljesen mindegy, hogy szőrös vagy, gondolj bele miket látnak szülés közben.
2022. máj. 27. 09:36
 4/36 A kérdező kommentje:

Legutóbb megvágtam magam, és megijedtem.

Már attól rosszul vagyok, ha le kell epilálni az alsó lábszáram, a hasam is bekeményedik tőle, gondolom nem tetszik neki.

A gyantát eddig sem bírtam, most meg főleg nem.

Azért kérdeztem, mert a keresőben visszanézve sok olyan választ találtam, hogy sokan úgy hagyták mikor már nem tudták megoldani.

2022. máj. 27. 09:38
 5/36 A kérdező kommentje:
Igen, az biztos sok ennél cifrább dolgot is látnak.
2022. máj. 27. 09:39
 6/36 anonim ***** válasza:
98%
Én csak rövidebbre nyírtam trimmelővel, hogy kulturáltabb kinézete legyen. Azzal nem tudtam megvágni magam, meg látni se kellett nagyon hozzá. De szerintem pont le se szarják, épp elég gusztustalanságot látnak ott, amihez a mi szemünk nincs hozzászokva, szerintem a szőr a legkevesebb.
2022. máj. 27. 09:43
 7/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem ciki. Van aki alapbòl nem szőrtelenìt. Szülès előtt egyre kevesebb kórházban borotvàlnak szerencsère. Ahol èn szültem, ott sem borotvàltak, pedig az utolsò hetekben/hònapokban èn sem èrtem el azt a területet. Senkit nem zavart.
2022. máj. 27. 09:44
 8/36 A kérdező kommentje:

Lehet én is rövidebbre próbálom szabni akkor.

Az előnyöket- hátrányokat tekintve jutottam arra, hogy kibírom ezt a kb 2 hónapot így, nyilván nem a legkomfortosabb, de kibírható a saját szempontból. Jobb nekem, mint kaszabolni meg szigeteket hagyni, az még gázabb.

Kíváncsi voltam más hogy van/volt ezzel.

2022. máj. 27. 09:49
 9/36 anonim ***** válasza:
98%
Én sem láttam már a végén, de vakon meg tudtam csinálni, a férjemmel ellenőriztettem :D de ha nem értem volna el, nem tornáztattam volna magam rajta, annyira nem érdekelt a dolog. Szerintem egyáltalán nem ciki természetesen hagyni, a kórházban meg valóban a kutyát nem érdekli.
2022. máj. 27. 09:52
 10/36 Andizsuzsi ***** válasza:
94%

"A borotvától megerősődik "

Miért is erősödne meg? Magyarázd el kérlek, hogy attól, hogy egy szőrszálat elvágok valahol, miért fog a hagymában gyorsabban nőni?

"és 2 hónap alatt hosszú is lesz"

Annyira lesz hosszú, amennyire neki genetikailag hosszú szőrszálai vannak. A kézfejeden is vannak szőrszálak, amiket valószínűleg nem szőrtelenítesz, mégsem nőnek 2 hónap alatt bármekkorára.

"Nyilván szülésnél leborotválnak de nekem ez full megalázó .igaz én gyantáztatok de kb 20 éve de dokihoz igy is mindig szörtelenűl megyek."

Nem megalázóbb, mint egy kozmetikusnál.

Kérdező! A szőrösség nem ciki. Több nőgyógyász leírta/elmondta már, hogy orvosi szempontból egyedül az ápolatlanság ciki, a szőr léte vagy nem léte csupán divat/egyéni tetszés kérdése.

2022. máj. 27. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!