Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » HippNatal, Kalcium, Vas,...

HippNatal, Kalcium, Vas, Folsav mellett ha nem érzek kimondott haskeményedést még, akkor is érdemes MagneB6-ot szedni? Ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés
A 25. hétben vagyunk.
2008. dec. 18. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
szia én végig szedtem szülésig minden nap 3 szor egyet...dokim mondta h jót tesz vérnyomásnak meg idegrendszernek is...sokan pedig mondják h szülés nehezebb lesz na nekem nem volt az meg másnak se akit ismerek..szedd shztem nyugodtan jót tesz
2008. dec. 18. 23:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Hipp Natalt, Kalciumot(Béres 2 naponta), folsavat a kezdetektől szedek, a vasat (cékla kapszula) most kezdtem a védőnő javaslatára. A magnéziumra nem kérdeztem rá, hogy érdemes e, ezért várom a tapasztalatokat, tanácsokat.
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ.
 4/7 anonim ***** válasza:
ui.de folsavat miért szedsz még??azt 13 hétig érdemes addig kifejlődik már amiért kell folsav
2008. dec. 18. 23:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak betáraztam belőle, és azt mondta a doki hogy szedjem be nyugodtan amennyi van még belőle. Ártani úgy tudom, és nagyon remélem hogy nem tud!
2008. dec. 18. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:

szia, en is hipp natalos vagyok, en nem szedek kalciumot, mert napi 1-2 liter tejet iszok (tudom, nem vagyok normalis, de kivanom :))), és én csak akkor szedek magnét, ha keményedek, vagy ha tudom, hogy aznap nagyon sokat fogok maszkalni (tobb kilometer gyaloglas), mert a magnezium segit abban is, hogy ne fájjon ott lennt a szeméremcsontomnál (nem tudom jobban elmagyarazni, ha sokat megyek fáj lennt. a magnezium ezt enyhíti). szerintem ha nincs ilyen panaszod, akkor nem kell kulon szedned, alapbol van a hipp natalban is, valoszinuleg az a te szervezetednek eleg.

(en most 29 hetes, 4 napos vagyok)

2008. dec. 19. 07:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kálciumot én azért szedek mert sajna nem nagyon vagyok tej-termékes ( max. sajtok, és az se olyan nagyon nagy mennyiségben ) A magnéziumot akkor egyenlőre hanyagolom, vagy csak én is akkor szedek be amikor többet mászkálok, aztán meg megkérdezem azért a dokit is. Köszi a válaszokat! És mindenkinek minden jót!
2008. dec. 19. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!