28 hetes kor után már csak orvosi engedéllyel lehet repülni. De hogy döntik el a reptéren, hogy hány hetes vagyok? Pl ha csak 25 hetes vagyok, de nagy a hasam, akkor a reptéren kötekedhetnek, hogy ő úgy látja, hogy 28 elmúltam? Vagy hogy is van ez?
Nyilvan sajat felelossegedre repulhetsz, de kerni kell az orvostol igazolast, hogy hany hetes terhes vagy.
Sajat erdekedben van ez, hiszen ha barmi problema van a kismamaval, akkor kinek a legrosszabb? Nem a repulotarsasagnak, hanem a kismamanak, es a babanak a pocakban. Biztos nem fognak kotekedni, de vannak szabalyok, ezek nyilvan az utasokat vedik!!!
szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük,hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihető akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülőn szülni?!
Minden jót!!
33.hetes
nah - még "csak" 26 hetes vagyok, szóval elvileg nem kellene papírt hordanom magamnál, hogy utazhatok repülőn, de a reptéren nem akartak fölengedni a gépre, mert a magyar kiskönyvemen nem tudtak eligazodni, hiába mutattam :((
úgy kellett kikönyörögni, hogy felmehessek a gépre, utána meg mindenhol takargatni a hasamat...
erről ennyit
amúgy meg azt mondta a reptéri biztonsásis pasas, hogy hiába is lett volna papírom, az csak a kiállítástól számítva 1 hétig érvényes - tehát eleve hazafelé már nem jó
szóval :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!