Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kor után már csak...

28 hetes kor után már csak orvosi engedéllyel lehet repülni. De hogy döntik el a reptéren, hogy hány hetes vagyok? Pl ha csak 25 hetes vagyok, de nagy a hasam, akkor a reptéren kötekedhetnek, hogy ő úgy látja, hogy 28 elmúltam? Vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
szia nem tudom:)de doki adjon mindenképp engedélyt s akkor nem lesz baj...reptér honlapját is megnézheted...de amúgy sztem ez csak formalitás nekik.
2008. dec. 18. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos igazolást kell vinned.Vannak országok,amelyek a 28.hét után nem engednek be.
2008. dec. 18. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyilvan sajat felelossegedre repulhetsz, de kerni kell az orvostol igazolast, hogy hany hetes terhes vagy.

Sajat erdekedben van ez, hiszen ha barmi problema van a kismamaval, akkor kinek a legrosszabb? Nem a repulotarsasagnak, hanem a kismamanak, es a babanak a pocakban. Biztos nem fognak kotekedni, de vannak szabalyok, ezek nyilvan az utasokat vedik!!!

2008. dec. 18. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet a vonattal?
2008. dec. 18. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük,hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihető akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülőn szülni?!

Minden jót!!

33.hetes

2008. dec. 19. 08:45
 6/6 A kérdező kommentje:

nah - még "csak" 26 hetes vagyok, szóval elvileg nem kellene papírt hordanom magamnál, hogy utazhatok repülőn, de a reptéren nem akartak fölengedni a gépre, mert a magyar kiskönyvemen nem tudtak eligazodni, hiába mutattam :((

úgy kellett kikönyörögni, hogy felmehessek a gépre, utána meg mindenhol takargatni a hasamat...

erről ennyit

amúgy meg azt mondta a reptéri biztonsásis pasas, hogy hiába is lett volna papírom, az csak a kiállítástól számítva 1 hétig érvényes - tehát eleve hazafelé már nem jó

szóval :((((

2008. dec. 28. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!