Miért látszik a második terhesség sokkal korábban, mint az elsö?
Figyelt kérdés
17 hetes elsö babás vagyok,és nekem még alig látszik a pocim2010. szept. 17. 22:11
1/8 anonim válasza:
Honnan veszed ezt? Szerintem nem így van.
2/8 A kérdező kommentje:
Mindenkitöl azt hallom,hogy a második baba,már ebben a hétben,17, sokkal nagyobb,mint az elsönél.
Egyébként néztem a neten is 17 hetes képeket és mindenkinek sokkal nagyobb volt a hasa,mint az enyém.
2010. szept. 17. 22:35
3/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy miért van így, de nálam is így van.
1. baba 20. héten kezdett látszani. 2. baba 10. olyan, mintha 22 hetes kismama lennék.
4/8 anonim válasza:
Akkor látszik hamarabb, ha a hasizom nem erősödött vissza ugyanarra az állapotra. Szóval vszleg kevesen csinálnak napi 100-150 felülést első baba után...
5/8 anonim válasza:
Én tornáztam (elég sokat), mégis hamarabb kezdett el nőni a pocakom a másodiknál. Nem telt el sok idő az első szülés óta, mikor terhes lettem, ilyenkor még lazább a hasizom is (akármennyit is hasazol) + a méhed is lazább.
Viszont nekem csak az elején nőtt jobban a pocakom, mire 20 hetes lettem, kb egyformák voltak a pocakjaim.
6/8 anonim válasza:
Szia! Én most várom a harmadik babát, a második valóban hamarabb látszódott, pedig 7év volt a két terhesség között, és az első babám ráadásul óriás baby volt, a második 1kilóval könnyebb. Most 6év telt el a második kislányom óta, 26+5hetes vagyok, de semmi pocim eddig. :( Nagyon elvagyok kenődve ez miatt, mert ilyenkor mindkettővel gyönyörű gömbölyű pocim volt. :( Nem minden terhesség egyforma, nyugi előbb utóbb neked is nőni fog, szép kerek lesz. :) Boldog babavárást!
7/8 anonim válasza:
Első babámmal kb 18-20 hetesen kezdett látszani, hogy növekedik a pocakom, másodikkal, már 15-16 hetesen is látszott. Most 28 hetes vagyok, és jóó nagy már.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ilyen válaszokat vártam..)
2010. szept. 19. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!