Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért látszik a második...

Miért látszik a második terhesség sokkal korábban, mint az elsö?

Figyelt kérdés
17 hetes elsö babás vagyok,és nekem még alig látszik a pocim
2010. szept. 17. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszed ezt? Szerintem nem így van.
2010. szept. 17. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Mindenkitöl azt hallom,hogy a második baba,már ebben a hétben,17, sokkal nagyobb,mint az elsönél.

Egyébként néztem a neten is 17 hetes képeket és mindenkinek sokkal nagyobb volt a hasa,mint az enyém.

2010. szept. 17. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy miért van így, de nálam is így van.

1. baba 20. héten kezdett látszani. 2. baba 10. olyan, mintha 22 hetes kismama lennék.

2010. szept. 17. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor látszik hamarabb, ha a hasizom nem erősödött vissza ugyanarra az állapotra. Szóval vszleg kevesen csinálnak napi 100-150 felülést első baba után...
2010. szept. 17. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tornáztam (elég sokat), mégis hamarabb kezdett el nőni a pocakom a másodiknál. Nem telt el sok idő az első szülés óta, mikor terhes lettem, ilyenkor még lazább a hasizom is (akármennyit is hasazol) + a méhed is lazább.

Viszont nekem csak az elején nőtt jobban a pocakom, mire 20 hetes lettem, kb egyformák voltak a pocakjaim.

2010. szept. 18. 07:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én most várom a harmadik babát, a második valóban hamarabb látszódott, pedig 7év volt a két terhesség között, és az első babám ráadásul óriás baby volt, a második 1kilóval könnyebb. Most 6év telt el a második kislányom óta, 26+5hetes vagyok, de semmi pocim eddig. :( Nagyon elvagyok kenődve ez miatt, mert ilyenkor mindkettővel gyönyörű gömbölyű pocim volt. :( Nem minden terhesség egyforma, nyugi előbb utóbb neked is nőni fog, szép kerek lesz. :) Boldog babavárást!
2010. szept. 18. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Első babámmal kb 18-20 hetesen kezdett látszani, hogy növekedik a pocakom, másodikkal, már 15-16 hetesen is látszott. Most 28 hetes vagyok, és jóó nagy már.
2010. szept. 18. 08:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ilyen válaszokat vártam..)
2010. szept. 19. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!