Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis oka is lehet annak,...

Normalis oka is lehet annak, hogy nincs pocakom?

Figyelt kérdés

Elozo terhessegemnel gondok adodtak es semmi hasam nem volt mert nem volt eleg magzatvize a fiamnak gykorlatilag ra volt tapadva a magzatburok…

Most a kistesoval 15 hetes vagyok es egy ici pici hasam sincs, semmi… mindenki masnak korulottem ilyenkor mar latszott latszik, foleg 2.gyerekkel

Aggodom h megint gond lehet de majd csak a 19.heten megyek uhra.

Volt masnak is pici pocakja ugy hogy nem egyebkent semmi gond? Folg masodik terhesseg erdekel

2022. máj. 18. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj a válaszért, mert nekem első terhességem volt, de a 24.hétig a kutya nem mondta meg, hogy terhes vagyok és én is aggódtam, feleslegesen! Mérte a védőnő is mindig, mert hogy túl picike… Végig kicsi hasam volt, az utolsó genetikai előtt a váróban konkrétan megkérdezték, hogy biztos jókor, jó helyre jöttem-e… a baba végig szépen fejlődött, minden oké volt vele, 39+4-re született makkegészségesen, 3450 grammal.
2022. máj. 18. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mekkora a hasad, azért erősen függ attól is, hogy milyen testi adottságokkal rendelkezel.

Érthető, hogy aggódsz, hiszen volt már egy nem jó tapasztalat az első babáddal kapcsolatban, de hidd el, kevés az esély arra, hogy ugyanez legyen most is. Legtöbbször egyébként is csak a 20-25. hét között szokott elkezdeni látszódni.

2022. máj. 18. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy jártam, ahogy az 1-es, bár én nem aggódtam, mert mindig minden eredményem rendben volt és "óriás" babánk is született ahhoz képest amekkora hasam még a 9. hónapban is volt. :)

23-24. hétig simán elment a hasam némi puffadásnak. 8 hónap közepe felé kezdett el látványosan kerekedni, akkor kezdte már el mindenki észreveszegetni, hogy várandós vagyok és gratulált. Aztán jött a döbbenet, amikor elmondtam, hogy jaaa amúgy lassan szülök, de mindegy. :D

A 38. héttől már a klinikára jártam ctg-re, ott aztán láttam mindenféle pocak méretet (egyszerre 4-en voltunk bent) és tudatosult is, hogy teljesen természetes, hogy nem vagyunk egyformák. :)

2022. máj. 18. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor terhes voltam, a terhespatológián volt egy kismama, akinek kb. akkora volt a pocakja, mint egy 6. hónapos terhes nőnek, pedig ikreket várt és már a 9. hónapban volt. Egészséges normál súlyú kislányoknak adott életet.

Ugyanitt volt egy anyuka, akinek akkora volt a pocakja, hogy mozogni is alig tudott miatta, szegény tényleg olyan volt, mint egy hatalmas lufi, mégis 2500 gramm körüli súllyal született meg a babája normál időre.

Nem vagyunk egyformák. Van, akinek nagy a pocakja és mindenki ikreknek gondolja a terhességet, van, akitől pedig még a szülőszobán aktív vajúdáskor is megkérdezik, hogy mit keres ott, mert olyan pici a hasa.

2022. máj. 18. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem az első terhességemnél 28. hétig semmi hasam nem volt. Mikor szülni mentem, meglepődtek a kórházban, azt hitték, hogy kb 30 hetes vagyok.

A másodiknál pedig már 10 hetesen átadták a buszon az ülőhelyet :)

Minden nő és minden terhesség más :)

2022. máj. 18. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Normális :)
2022. máj. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!