A pocak formája mennyire mérvadó a baba nemében?
Figyelt kérdés
Míg nem tudom biztosra gondoltam kisebb közvélemény kutatást tartok!
Igazak a mítoszok, hogy a kerek pocak kis lány az alul gömbölyödő pedig kis fiú ?
2022. máj. 11. 21:38
11/47 anonim 

válasza:

:D Ne haragudj, de ez még nem pocak, ebből tippelni se lehet, majd ha nagyobb lesz.
12/47 anonim 

válasza:

Nezzó hülyeség de a népi megfigyelés nálam is vejött.
Nyílván a nagy számok törvénye alapján lesz ilyen eset is, mint az enyém.
Szóval baromsàg.
Pont annyira, mint a mit kvánsz vagy szép lett vagy csúnya lett a bőröd/ hajad
13/47 A kérdező kommentje:
De most fogom az ötödik hónapot tölteni 😀 Ha csak később látható addigra a doki is megmondja! Azt hittem a kis gömbön már látható
2022. máj. 11. 22:40
14/47 anonim 

válasza:

Igen, a tiéd még épp csak kezd gömbölyödni. Hát szerintem úgy a 7. hónapig nem nagy különbség van pocak meg pocak között. Utána lesz csak valamicskét jellegzetesebb formája.
15/47 A kérdező kommentje:
Akkor megvárom a dokit és remelem, hogy jól fog feküdni a kis drága 😅
2022. máj. 11. 22:47
16/47 anonim 

válasza:

Abszolút nem hiszek ezekben, de a terhességem alatt legalább 5 vadidegen tippelte meg helyesen a nemét a babámnak, és mind a pocakformára fogta. (Hegyes hasam volt, hátulról kb nem is látszódott, hogy terhes vagyok).
18/47 anonim 

válasza:

A kép alapján megállapítható, hogy terhes vagy.
Majdnem biztos, hogy gyerek lesz, s nem kismacska vagy kiskutya... Ezen kívül semmi mást nem lehet így megállapítani. :D
A has formájának semmi köze nincs a születendő gyerek neméhez. :)
19/47 anonim 

válasza:

Semennyire, elsőnél kerek dinnye hasam volt, terebélyesedtem előre, oldalra. A másodiknál lentebb volt a hasam, hegyes volt, előre nőtt. Ugyanolyan nemű gyerekeim vannak, pedig ezek konkrétan a két ellenkező nemet erősítő sztereotípiák.
20/47 anonim 

válasza:

Csúcsos hasam volt,sőt,az öregasszonyok szerint MINDEN fiúra utalt. Lányom lett :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!