Terhesség alatt a szeméremdomb és a has között a hanyatt fekve érezhető mélyedés rögtön eltünik?
Figyelt kérdés
?#has #Melyedes
2022. máj. 11. 17:16
1/9 anonim válasza:
mikor rögtön? 😂 ahogy megfogan? ahogy pozi lesz a teszt? vagy?
2/9 anonim válasza:
Nem.
Nagyjából a betöltött 12. hétre éri el a méh nagysága azt az állapotot, hogy már kiemelkedjen a medencéből és akár (óvatosan!) kézzel is kitapinthatóvá váljon.
A terhesség korai szakaszában tapasztalható has és alhas környéki növekedést a hormonháztartás hirtelen változása miatt bekövetkező puffadás és enyhe székrekedés okozza.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy rögtön,rosszul fogalmaztam!1-2 hónapban!
2022. máj. 11. 17:24
4/9 anonim válasza:
1. hónap felében terhes sem vagy, mert az utolsó menstruációd után átlagosan 2 héttel van ovuláció és csak ovulációkor tudsz teherbe esni. A 2. hónapban pedig még túl kicsi az embrió ahhoz, hogy ekkora mértékű változást okozzon.
5/9 A kérdező kommentje:
De a hanyatt fekve érzékelhető mélyedés “tűnik el” 12. Hétre?
2022. máj. 11. 17:27
6/9 anonim válasza:
Én most vagyok 12 hetes, és még nem tűnt el (teljesen). Keményebb, nem süpped be annyira, tehát érezhető, hogy valóban nőtt a méhem, de még mindig nem domborodik kifelé.
7/9 anonim válasza:
Ebben a cikkben kb. középen van egy ábra, ami mutatja, hogy adott hónapban hol helyezkedik el és mekkora a méh.
9/9 A kérdező kommentje:
És ez a mélyedés alapból a nőknél ülve is van?vagy úgy nincs?
2022. máj. 12. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!