Aliz55 kérdése:
Pozitív válasz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan problémám van hogy a nőgyógyászom nem latot semmit pozitív terhessegi teszt mellett... A kórházban az volt a felhőben írva hogy petezsák látszódik de nekem ég szóval nem szólt h bár mi is látszik.. :(. Mhetfon mentem a nőgyógyászatra akkor sem látott semmit.... El kezdtem vérezni de nem fáj semmim bent tartanak a kórházba meg figyelésen ... A verem olyan sötét színű mind ha menstruációm lenne... Nem fáj semmim.. Esetleg valaki valami ki volt márt így? :( :(2022. máj. 11. 12:43
1/2 anonim 

válasza:

Ha látott petezsákot, ami üres volt, és te mellette vérzel, akkor ezt úgy hívják, hogy vetélés.
Egyébként hány hetes kellene, hogy legyen a terhességed?
2/2 anonim 

válasza:

Tyhhuuu ebből egy szót sem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!