Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikent vélekedtek erről? .....

Mikent vélekedtek erről? .. 31 hetes vagyok. Altalanossagban figyelek magamra, de egyaltalan nem túlzottan. Ugyan ugy takaritok, mozgok, jatszok a kutyaval stb...

Figyelt kérdés

A nővérem mikor meglatta, hogy pl. lehajolok a kutya labdajaert, felveszek dolgokat a földről meg ugy altalanosan normalisan viselkedem, teljesen kiakadt, hogy mi az francert hajolgatok, miert nem vigyazok magamra.

En nem erzem, hogy ezt igy felkene fujni, a hasam sem oriasi még, nem akadajoz ilyen dolgokban.

A nővérem álláspontja a jó, vagy semmi nincs belőle ha amugy normalisan élem a napjaim, es amig nem kenyelmetlen ugyan ugy takaritok, hajolok mint korábban?

2022. máj. 10. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, nyugodtan csináld ami nem kényelmetlen. Ha kistesó lenne, őt is emelnéd. Mi bajod lenne egy labda felemelésétől? A testvéred túlzottan félt.
2022. máj. 10. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
* vagyis hát nyilván nagytesó lenne, aki még ugyanúgy kicsi. Így értettem 😄
2022. máj. 10. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Remélem a lepontozók végre megtapasztalták egyszer az életben, hogy milyen érzés kielégülni ;-)
2022. máj. 10. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Tök mindegy, mit írsz 13mas, akkor is le leszel pontozva.

Én is egyből le lettem, mert leírtam, hogy én meg a másik véglet vagyok és nem bírok semmit. 😅

2022. máj. 10. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is mondja mindenki hogy pihenjek mert pörgök mint egy ringlis és legtöbbször meg is szívom mert vagy hulla leszek vagy elkezd fájni mindenem és nem bírom tovább csinálni.

Azt és addig csináld amit szeretnél, te érzed.😊

2022. máj. 10. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:

38+2 vagyok. Heti kétszer kismama tornázni járok. Hétvégén kigazoltam a magaságyást, a kiskertet átkapáltam (tényleg pici), beismerem, hajolgatni már nem esik jól, így ott a gyökerestől tépkedést kihagytam. :D Tele ültettem a balkonládákat, rend van itthon, 2-3 naponta főzök. Mára függöny mosást terveztem. Tegnap egésznap ügyintéztem. Posta, lejáró személyi, ctg, még be kellett ugranom a céghez, stb. Nem halok bele, ha le kell hajolnom valamiért, bár tény, hogy a guggolás mondjuk a térdeimnek már kevésbé esik jól. 35 hetesen babaszobát festettem. Én nem vagyok az a hátsómon ülős típus és nem esik jól egésznap tespedni, de gyakrabban meg kell pihenem.

Az ember érzi a határait. Én pl. most éppen azt, hogy tartósan hajolgatni már nem esik jól, sem guggolni, de mondjuk a szőnyeget kiporszívózni sem. Nem tudok anélkül elmenni 6 helyre, hogy ne purcannék ki, nem esik jól 20 percnél többet sétálni már, nem jó érzés felcipelni a heti bevásárlást az emeletre, stb. Ami nem esik jól, azt ne csináld és ennyi. Jelezni fog a tested, hidd el és hétről hétre egyre inkább így lesz ez. Csak figyelj rá. :) Attól, hogy Gizikének már korábban és mást jelzett a teste, te még nem vagy Gizike. :) Rám is rámcsodálkoznak, hogy én miért járok még tornázni? Vagy miért vezetek még!? Majd ha a szervezetem és a józan eszem jelez, akkor befejezem. :)

2022. máj. 11. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!