Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már mutatná a teszt?

Már mutatná a teszt?

Figyelt kérdés
20 napja volt egész pontosan az aktus.Férjem kint dolgozik ezért tudom teljesen biztosra.Teszteltem tegnap és negatív lett.Ha terhes lennék már pozitív lenne?

2022. máj. 8. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Hát, ezek az adatok alapján sanszos, hogy csak késik. Valószínűleg eléggé rágörcsöltél erre a babakérdésre és a stressz bekavart.

Ha esetleg továbbra sem jön meg, akkor mondjuk szerdán tesztelj újra. Ha mostantól számolva 1 hét múlva sem jön meg, akkor viszont a biztonság kedvéért lehet, hogy érdemes lenne egy orvossal konzultálni.

És nyugodtan használj ovulációs tesztet. Nekünk két babából kettő jött össze az első hónapban így a tökéletes időzítéssel.

2022. máj. 8. 21:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.Igen valószínű lesz a stressz.Az a baj,hogy ovulációs teszt ide vagy oda,sajnos kint dolgozik a férjem.Hiába van ovulációs időszak ha pont nincs itthol.Így mindig csak bizakodunk,hogy hátha egyszer majd minden jókor lesz jó helyen.Nem adjuk fel.
2022. máj. 8. 21:33
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Én tudom mikor volt ovum 8 nappal utána + volt a tesztem, mondjuk 3 napot vár a sperma, akkor is 11.napon mutatja a teszt.
2022. máj. 8. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
9-10. ciklusnapi aktusból nem nagyon lesz baba, ha normál hosszúságú a ciklusod. Ha meg késik is, akkor eleve később ovuláltál. Biztosan nem vagy terhes.
2022. máj. 9. 08:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen,valószínű,hogy nem,mert reggelre aztán megjött a mensim.
2022. máj. 9. 13:05
 16/17 anonim válasza:

Szia. Nekem egy nap menstruációs késés után kimutatta a teszt délutáni vizeletből is. Viszont hallotam már olyat akinek 21hetesen mutatta ki először. A teszt szinte biztos, de csak az orvos tudja 100%ra megmondani.

Ahogy olvastam babát szeretnél és jótanácsként nem jó ha rágörcsölsz. Nálunk 2 év intenzív probálkozás után jött a baba. Egymásba kerestük a hibát és nagyobb veszekedésnél egymás fejéhez is vágtuk hogy biztos a másikkal van a baj. 6 honap femibion kúra után sem történt változás, volt hogy bemeséltük magunknak a terhesség tüneteit és mindig csalódás lett a vége.

Kb fél évet dolgoztam főzőkonyhán. Az utolsó 1honapban bejött a kivi szezon. :)) sajna nálunk nem lehet hazahozni ételt ha kell napi több száz liter is mehet a moslékba, így az volt a legegyszerübb ha jól telekajáltuk ott magunkat. És ha elhiszed ha nem a gyerekek nem rajongnak annyira a kiviért mint gondolná az ember. Volt hogy napi szinten 10-20at is megettünk fejenként mert sajnáltuk a kukába dobni. És csodák csodájára 2 év csalódás után már nem is számítottam rá hogy valaha teherbe esek. Viszont soha egy napot nem késett a mensim. Ezért elmentem venni egy tesztet hogy biztosra menjek, tudjam meg ha nem csak ne éljem megint bele magam híu ábrándokba. Mikor megláttam a két csíkot else hittem csak zokogtam.

A lényeg. Menj el orvoshoz egy vizsgálat sose árt. És ha nem sikerült volna egyél sok gyümölcsöt hidd el használ. Sok sikert.

2022. máj. 10. 15:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kommentedet nagyon jól esett.Igen nagyon szeretnénk a babat,csak mint feljebb is irtam a férjem kint dolgozik.Soha nem tudjuk pontosan mikor tud haza jonni sajnos.Pl májusban biztos,hogy nem húsvét előtt volt itthon,majd júnisban jön legközelebb.Így ezért is nehéz ez az egész,mert pl hiába van ovulációm ha ő nincs itthon.Talán jővőév ilyenkor lesz az,hogy többet tud haza jönni.Ha abban az időben sem jön össze megyünk dokihoz.Addig még próbálkozunk,hátha egyszer csak megfogan a kisbabánk.

Köszönöm mégegyszer!

2022. máj. 10. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!