Hogyan mondjam és mikor hogy baba van?
Nem biztos hogy meg akarom várni a 12. Hetet. Valami aranyos bejelentést szeretnék.
Ki mikor és hogyan jelentette be?
Csalad és barátok.
Valamint férjnek is.

Én a férjem kezébe nyomtam a pozitív tesztet, néztünk egymásra, aztán szó nélkül könnyezni kezdtünk mindketten.
Valahogy nekem ez ütősebb emlék, mintha bármilyen "aranyosnak" szánt mesterkélt megoldás lett volna. Ugyanígy a szülőknek is csak elmondtuk, hogy nagyszülők lesznek. És így sem maradt el a hatás.

A férjem előtt nem tudtam titkolni egy pillanatig sem. Emlékszem szombat reggel csináltam meg a tesztet és vasárnap este találkoztunk legközelebb, akkor ért haza. Hát én már nem tudtam mit kezdjek magammal, hogy ne hívjam fel és mondjam el neki azonnal. Szerettem volna személyesen. Hazaért, még le sem vetkőzött, a kezébe nyomtam vigyorogva a tesztet, hogy ő is azt látja-e, amit én. Örömködtünk egy kört, aztán megbeszéltük, hogy "két lábbal a földön még".
A szülőknek sem volt sokkal komolyabb bejelentés, így is nagyon örült mindenki. :)

Férjemnek egyből elmondtam. Már csak azért is,mert ha rosszul lennék hirtelen vagy baj van,akkor tudnia kell,hogy mi a helyzet. Meg amúgyis szerintem az a normális,hogy egyből megosztom vele. Anyukámnak,tesómnak szintén elmondtam hamar.
Barátoknak nem mondanám el 12. hét előtt,mert az elsővel a 12.heti genetikain derült ki,hogy beteg. Nagyon rossz lett volna,ha utána mindenki róla kérdezősködik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!