Mitől lehet?miért?
Figyelt kérdés
Progeszteron tabletta szedése mellett (1 hónapig folyamatosan kell szednem) miért jön létre vérzés, nem értem!nem olyan mint az igazi menzesz,meg nem élénk piros!2022. máj. 1. 08:56
1/8 anonim 

válasza:

Azert mert a verzest nem progeszteronhiany okozta, okozza, ennyire egyszeru. Hiaba kapsz progeszteronpotlast, ha nem az a baj, akkor nem mulik a verzes. Igazabol a kerdest se ertem😃 eleg egyertelmu nem? Mas a gond
2/8 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom, nem vagyok orvos :( ő azt mondta, szedjem végig, mert alacsony a progeszteron szintem, csak elméletben a progeszteron szedés nem engedné hogy legyen vérzés és mégis van, ez az amit nem értek, hogy miért?
2022. máj. 1. 10:36
3/8 anonim 

válasza:

A progeszteronpótló készítmény, csak a progeszteron hiány által okozott vérzést szünteti meg. Szeded a gyógyszert, szóval nem az okozza a vérzést. Emellett még kismillió más is okozhat vérzést, pl hematóma.
Holnap hívd fel az orvosod, hogy ez a helyzet, mit gondol.
4/8 anonim 

válasza:

Lehet még fog jönni, nem? Hányadik ciklusnapon vagy? Nem mindenkinél gátolja meg a menstruációt a progeszteron
5/8 anonim 

válasza:

Ne haragudj de te nagyon buta lehetsz… nem tok vilagos? Nem progeszteronhiany miatt verzel. Ennyi. Mas okozza. Az h szeded a progrszteront az nem old meg minden problemat nem egy csodaszer. Nem ertelek komolyan…
6/8 A kérdező kommentje:
A menzesz ami aktuális még odébb van, 2,5 hét!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Lehet buta kérdés,és hülyének gondoltok, de sosem szedtem ilyen jellegű gyógyszert!
2022. máj. 1. 17:55
7/8 anonim 

válasza:

Akkor nem rég ért véget az előző menstruaciod és megint vagy még mindig verzel? Bocsi, de nagyon nem értem a történetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!