Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet?miért?

Mitől lehet?miért?

Figyelt kérdés
Progeszteron tabletta szedése mellett (1 hónapig folyamatosan kell szednem) miért jön létre vérzés, nem értem!nem olyan mint az igazi menzesz,meg nem élénk piros!
2022. máj. 1. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Azert mert a verzest nem progeszteronhiany okozta, okozza, ennyire egyszeru. Hiaba kapsz progeszteronpotlast, ha nem az a baj, akkor nem mulik a verzes. Igazabol a kerdest se ertem😃 eleg egyertelmu nem? Mas a gond
2022. máj. 1. 10:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom, nem vagyok orvos :( ő azt mondta, szedjem végig, mert alacsony a progeszteron szintem, csak elméletben a progeszteron szedés nem engedné hogy legyen vérzés és mégis van, ez az amit nem értek, hogy miért?
2022. máj. 1. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:

A progeszteronpótló készítmény, csak a progeszteron hiány által okozott vérzést szünteti meg. Szeded a gyógyszert, szóval nem az okozza a vérzést. Emellett még kismillió más is okozhat vérzést, pl hematóma.

Holnap hívd fel az orvosod, hogy ez a helyzet, mit gondol.

2022. máj. 1. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet még fog jönni, nem? Hányadik ciklusnapon vagy? Nem mindenkinél gátolja meg a menstruációt a progeszteron
2022. máj. 1. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de te nagyon buta lehetsz… nem tok vilagos? Nem progeszteronhiany miatt verzel. Ennyi. Mas okozza. Az h szeded a progrszteront az nem old meg minden problemat nem egy csodaszer. Nem ertelek komolyan…
2022. máj. 1. 13:44
 6/8 A kérdező kommentje:

A menzesz ami aktuális még odébb van, 2,5 hét!

Köszönöm szépen a válaszokat!

Lehet buta kérdés,és hülyének gondoltok, de sosem szedtem ilyen jellegű gyógyszert!

2022. máj. 1. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem rég ért véget az előző menstruaciod és megint vagy még mindig verzel? Bocsi, de nagyon nem értem a történetet
2022. máj. 1. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ertem ezt a sztorit😂
2022. máj. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!