6+3 napon volt szivhang?
Figyelt kérdés
33 naposak a ciklusaim.
A 6+3 heti vizsgalat utan csak a 9+3 heten jutok el kovetkezore orvoshoz.
2022. ápr. 28. 09:45
11/22 anonim 

válasza:

Elhiszem hogy stresszes a várakozás. 🙈 De az egész terhesség egy nagy várakozás.
12/22 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy a6+3-at 28 naphoz vagy a 33. naphoz számoltad-e pontos ovuval. Ha utóbbi akkor kellene hogy legyen szívhang, de ezt addig nem tudod, míg el se mész. Nekem 31-32 napos ciklusaim vannak és 6+2-3 előtt nem megyek, mert már volt, hogy csak idegesített, hogy nem volt szívhang.
13/22 A kérdező kommentje:
Az utolso mensi marcius 22.-en volt, ovulaciom pedig hogorbevel igazoltan aprilis 13. Akkor ebben az esetben hogy kene szamolnom?
2022. ápr. 28. 11:04
14/22 anonim 

válasza:

6+4 voltam amikor terhességmegállapításra mentem és volt szívhang.
15/22 anonim 

válasza:

Elso gyereknek 6+2-n volt szivhang masodikkal csak a 7.heten
18/22 anonim 

válasza:

Ha aprilis 13 a ovu, akkor az a 2+0 mondjuk (1-2 nap ide-oda lehet így is). És nem ugyanannyi napot vándorol bent.
19/22 A kérdező kommentje:
Igen az applikacio is 2 hetes magzatot ir, de az utolso menstruacio miatt 5 hetes terhesnek ir. Igy viszont valoszinu, hogy jovo heten meg nem lesz szivhang
2022. ápr. 28. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!