Mit jelent ha a mellbimbóm és az udvara is meg van duzzadva és kis puklik vannak az udvaron? 34 heteske
Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 11:44
1/5 anonim 

válasza:

csak annyit hogy a cicid kész a szoptatásra. Lehet hogy szülés előtt már csorogni is fog a tejecske. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Reméltem hogy nem lesz előtejem, de nem baj. Mégegyszer köszi. Azt hittem baj van hogy senki nem írt semmit. Boldog babavárást mindeninek.
34 heteske.
2008. dec. 18. 13:03
3/5 A kérdező kommentje:
Írjon akinek ilyen voltés megindult az előteje. Légyszi. Tapasztalatok?
2008. dec. 18. 13:59
4/5 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem ugyanilyen a mellbimbóm,az udvara,és a kis puklik is ott vannak,de nem hiszem hogy azért,mert készen állnék a szoptatásra :DDDD 9 hetesen kissé korai lenne :DD
5/5 anonim 

válasza:

Szio,en jelenleg 30hetes kismami vagyok,es azok a puklik=faggyumirigyek,nekem mar a 20hettol megvannak,es folyamatosan ,elojonnek vagy eppen elhalvanyodnak!!!Elotejem meg nem volt,de ha lenne is az csak jo...:::))))
Tovabbi kellemes babavarast!!!Es sok egeszseget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!