Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy a visszér a...

Létezik, hogy a visszér a nemiszervnél/hüvelynél is kialakul?

Figyelt kérdés

A lábamon nem rég kijött a visszér, lehetséges hogy a hüvelyemnél is kialakult volna? Van ilyen?

Érzékeny a hüvelybemenetem, voltam nemrégiben dokinál, érzékeny voltam a vizsgálatnál is, de nem mondott semmit.

2022. ápr. 25. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
van, igen.
2022. ápr. 25. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
mik a tünetei? mit lehet vele csinálni?
2022. ápr. 25. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
ugyanazok a tünetei és ugyanazt mint pl. a lábon. 🤦🏼‍♀️
2022. ápr. 25. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:

polcoljam fel, húzzak rá kompressziós combfixet, pihentessem, időnként tornáztassam? mert a lábamra ezeket tanácsolta a doki..

a lábamon kékes lilás duzzadtabb, a hüvelyemnél csak duzzadtabb, mintha az ér vonalazódna, de színe nincs.

2022. ápr. 25. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

nem, nyilván nem. de nem gondoltam hogy ennyire bamba vagy hogy magadtól nem jössz rá:

-szedj rá detralexet

- kend valamilyen krémmel, amit enged a dokid.

- mondjuk “felpolcolhatod”, mert a súlytöbblet ami a medencefenékre nehezedik nem használ neki. nem tudom hány hetes vagy de egyre rosszabb lesz, ahogy az aranyér is. ha még nincs majd lesz, pláne ha visszérre hajlamos vagy.

2022. ápr. 26. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!