Ki mit kívánt kislánynál?

Fiamnál voltam édesszájú, illetve rengeteg almat kívántam ami nem hiszti, de nyilván volt benne vmi ami kellett a szervezetemnek.
A sóska is nagyon egészséges,tele van vassal, nem hiába kívánta a válaszoló.
Lányomnál sós kellett,az édességre rá se bírtam nézni.

Semmit, de tényleg. Az első trimeszterben örültem neki, ha BÁRMI lent maradt (mondjuk a pick téliszalámi elég jól csúszott, meg a pizza), mire meg már jöhetett volna a kívánósság időszaka, addigra kiderült a GDM, szóval így jártam. De amúgy sem volt étvágyam az egész terhességem alatt szinte végig. Olyanokat kívántam, amiket nem szabadott ennem, rakott krumpli meg csokitorta meg ilyen finomságok, de nem a terhesség miatt, hanem mert ugye megtagadtam magamtól. Ő lány lett.
Most másodszorra vagyok várandós, még az első trimeszterben, nem tudom, hogy fiú lesz vagy lány, de kevésbé vagyok rosszul és hullámokban rám tör az éhség, amikor az egész hűtőt felfalnám, bár inkább sósakat kívánok most is. Szerintem fiú lesz :D

Barackot minden mennyiségben.
Szerencsére pont szezonja volt, így nem volt nehéz dolgom. Rengeteget megettem.
De bármilyen lédús gyümölcs jöhetett. Görögdinnye, sárgadinnye..
A húsra rá sem bírtam nézni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!