19+2 napos kismama vagyok. Szerdán a 2. Genetikai ultrahangon a Peterfybe a babanal vese tágul atit találtak kb.5mm,illetve szív kamrai sövényen 1mm-es septum folytonosságot hiányt. Ez pontosan mit jelent?
Kérdezősködtem,de semmit nem mondott,visszahívtak jovohet csütörtökre egy másik doktorhoz felül vizsgálatra még egy ugyanilyen ultrahangra.Terhesgondozasra utána mentem 3-4 órával később ott is amennyire tudta megvizsgálta a másik doktornő a baba szívet félóránként át ő azt mondta nem talált semmit eddig sem volt semmi rendellenesség ő most sem lát,majd elmentem 4d-s ultrahangra ahol semmi rendellenség ez nem találtak,a vesetagulatot igen de azt mondta az később helyre jön,de ezt fogjak figyelni stb.magzati szív ultrahangra beutalt a terhesgondozáson,mert ilyenkor követni kell a protokollt.Érdekes hogy 3 orvosbol 2 nem talált ilyet,pedig tovább is vizsgáltak.
Nagyon megvagyok ijedve elképzelhető,higy tévedett a genetikai ultrahangon? Eddig minden rendben találtak sőt hogy nagyon formás kisbaba stb.
Olvastam erről de már azt is kiadta hogy a Down szindróma hoz is köze lehet… de ilyet az orvosok nem mondtak egyáltalán. 24 éves kismama vagyok.
Valamilyen drágább vérteszt nem jön szóba?
Prena vagy nifti?
Kiderülne biztosan, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!