Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg megérzik a babák az...

Tényleg megérzik a babák az anyaméhben hogy más nemű gyereket akart az anyuka? TAPASZTALATOK érdekelnének

Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

3 lányom van, mind3x fiút vártam, elsőre azért mert fiús anyának képzeltem magam, további két alkalommal azért mert jó lenne ha a lány,lányok mellé születne fiam is.

A legnagyobb és legkisebb csajszis, középső fiús. Meggyőződésem h azért mert a középső a "fajtám", és én is fiús voltam, nem azért mert én milyen neműt reméltem.

Szerintem ezt a fajta csalódottságot amire talán gondolsz a gyerekek a cseperedésük alatt érzik ha valaki születés után sem képes elfogadni a gyermeke nemét és így vagy úgy ezt érzékelteti vele.

2022. ápr. 22. 05:18
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

"11 A kérdező kommentje:

Tapasztalatra azt értem hogy miután megszületett a baba, elutasítóbb volt , sírt ha anyja közelében volt."

Meg mindig nem értem. Honnan tudjuk hogy sírt volna, ha a várt nemű született volna?

Kérdező nem akarlak bántani, de nem te vagy a legelesebb kés a fiókban.

2022. ápr. 22. 07:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el az örökölt sors című könyvet. Természetesen ha mást vársz azt nem érzi meg. Ha viszont nem tudod elfogadni, hogy olyan nemű lett, amilyen, az járhat később problémákkal.
2022. ápr. 22. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Vannak akik hisznek ebben, hogy megérzi. baba megérez mindent, ami van a külvilágon.
2022. ápr. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!