Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg megérzik a babák az...

Tényleg megérzik a babák az anyaméhben hogy más nemű gyereket akart az anyuka? TAPASZTALATOK érdekelnének

Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 21:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Mégis mi a jó istent lehetne TAPASZTALNI a babák méhen belüli érzelmein????!
2022. ápr. 21. 21:47
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerinted mégis hogy éreznék meg? Nem tudom, milyen elképzeléseid vannak a magzat emocionális fejlettségéről, de nagyon mesebeliek lehetnek...

És milyen TAPASZTALATOKRÓL beszélsz? Hogy mikor megszületett a bébi, elkezdte szidni emiatt az anyját, vagy? Esetleg saját magzatkori élményeket vársz? 🤦🤦🤦

2022. ápr. 21. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Kinek a tapasztalata érdekel? A magzaté? Uramisten, ennyi ostoba ember tényleg létezik!!?
2022. ápr. 21. 21:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A magzat azt sem tudja, hogy ő fiú vagy lány. Azt sem, hogy léteznek fiúk és lányok.
2022. ápr. 21. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
A babáktól kéne a tapasztalat?🤣🤣 Vagy hogy értendő a kérdés? A saját tapasztalatom kéne hogy megéreztem e hogy anyám esetleg fiút akart volna helyettem és erre ennyi időn át emlékszem is? 😄...
2022. ápr. 21. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Milyen tapasztalatra vagy kivancsi? Kerdore vont a gyerekem mikor kibujt?! 🤣
2022. ápr. 21. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Én lányt szerettem volna, fiam lett, már a 12 hetes uh-n megtudtam. Nem tűnt föl, hogy bármilyen hatása lett volna a fiamra. Természetesen a fiúnak is örültem, csak inkább lányt választottam volna.
2022. ápr. 21. 22:14
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom, hogy lányt vársz és fiút szerettél volna, vagy fordítva, valaki pedig kibökött egy olyan hülyeséget, hogy a csalódottsággal ártasz a babának. Engedd el a füled mellett az ilyen marhaságokat.
2022. ápr. 21. 22:14
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
7.Szerintem arra gondolt hogy a BABÁK meg..érzik e hogy az anya más nemű babát akar e és erre volna kíváncsi. :D bár most se sikerül megfejteni a kérdést.
2022. ápr. 21. 22:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Tapasztalatra azt értem hogy miután megszületett a baba, elutasítóbb volt , sírt ha anyja közelében volt
2022. ápr. 22. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!