Megettem egy grillezett kecskesajtot lehet baja a babanak?
“ Grillezve volt, ráadásul gondolom bolti és nem faluról hozott.”
Hurrá, akkor nincs talán szalmonella, de cserébe legalább génkezelt kecse tejéből, akár tele antibiotikummal.
Elvileg a feta sajt sem ajánlott terhesen...
Nekem erről senki se szólt anno, folyamatosan azt kívántam, 2 pofára ettem a görögsalátát...
Ősszel tölti a lányom a 13-at, annyi, hogy nagyon szereti 🤣
“ Remélem, akkor tartjátok magatokat...”
Mi ez a T/3 megszólítás? Egy viten gondolkodunk?
Nem az értő olvasással van a baj, főleg, hogy én a lepontozóknak írtam, nem neked.
Viszont az már baj, hogy csak végletekben tudsz gondolkodni, hogy van a “mi akik helyesen gondolkodunk”, meg van “ti, akik téveszmékben éltek, és még fel sem fogjátok, hogy hol nem éltek az elveitek szerint”.
Meg ha merünk kritikusan szólni a bolti dolgoról, akkor aztán ne is merészeljünk ott semmit venni, mert csak a két vélhet létezik. Bolt vagy paraszt. Kockamargarin, vagy köpüld magadnak a vajat. Ugye?
Én egyébként csak rámutattam, hogy nem minden “szent” amit boltban kapunk. Nem egyszer vannak visszahívások, most pl. a kindertojásokból volt, talán pont szalmonella miatt, de nem tudom, mert nem érint, csak fél füllel hallottam a rádióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!