Miert faj a hasam?
10 hetes vagyok pont ma voltam uh-n es minden rendben volt babaval de most egesz este fajdigal gorcsolget a hasam mintha meg akarna jonni… nagyon ijeszto:( pedig az uh is kimeletes volt, nem huvelyi hanem hasi.
Nagyon aggodok :( nyilvan nem fajdalmas tehat ezert nem fogok korhazba menni mert tenyleg csak egy kicsot de akkor is megremit:(
Eddig sose ereztem ilyet
Van egy hematomam lehet h az csinal epp vmi galibat bent?:(

Millió ilyen kérdés volt már itt, kb. napi szinten felteszik, és mindig leírjuk, hogy amíg nem nagyon erős a fájdalom és nem jár vérzéssel, addig teljesen normális. Nő a méh, nyúlnak a tartószalagok, ez bizony ezzel jár.
Olvasgass kicsit utána a terhességnek, mert van még 30 heted...

Gyakori kérdés, 700x meg is lett válaszolva.
Az hogy van gugli, egy dolog, de hogy az oldalon belül is van kereső, de minek....

Neked is már vagy a 30. ilyen kerdesed.
Jó hosszú terhesseged lesz így az biztos. Kicsit engedd már el magad.
Nő a méhed, nyúlnak a szalagok jó hogy fáj itt-ott.
Ha rohadtul elkezd fájni akkor menj be a kórházba.

Egyesek feltűnően magukénak érzik ezt az oldalt, és már ők akarják megszabni, ki mit kérdezhet. Ennyire beteg gyk függő legyen már valaki!
A kérdező nem biztos, hogy Pirike 2012-es kérdésére kíváncsi, hanem a sajátjára. Nem beszélve arról, hogy a kereső sem működik valami jól. Pl 3 betűs szavakra rá sem lehet keresni. Pl most beírtam, hogy "has fáj" és nem adott ki semmit... Erről ennyit.

Akkor ennyi erővel semmi, de semmi értelme az oldalnak, hisz létezik a gugli.
Mégsem engem zavar, ha valaki gugli helyett a funkciója szerint használja az oldalt.
Ez aztán nagy védelem volt, igen.
Különben meg főleg első terhességnél nyilván jobban fél az ember, ezért is van ez a kategória, hogy "segítséget" kérjen az illető. De kb semmi értelme már.

Az első találatot kb meg se kell myitni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!