Miert faj a hasam?

Figyelt kérdés

10 hetes vagyok pont ma voltam uh-n es minden rendben volt babaval de most egesz este fajdigal gorcsolget a hasam mintha meg akarna jonni… nagyon ijeszto:( pedig az uh is kimeletes volt, nem huvelyi hanem hasi.

Nagyon aggodok :( nyilvan nem fajdalmas tehat ezert nem fogok korhazba menni mert tenyleg csak egy kicsot de akkor is megremit:(

Eddig sose ereztem ilyet

Van egy hematomam lehet h az csinal epp vmi galibat bent?:(

2022. ápr. 19. 23:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%

Millió ilyen kérdés volt már itt, kb. napi szinten felteszik, és mindig leírjuk, hogy amíg nem nagyon erős a fájdalom és nem jár vérzéssel, addig teljesen normális. Nő a méh, nyúlnak a tartószalagok, ez bizony ezzel jár.

Olvasgass kicsit utána a terhességnek, mert van még 30 heted...

2022. ápr. 19. 23:11
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
Így van első, de nw toljuk le már a kérdezőt se, azért van ez az oldal. Ha nem tudsz megjegyzés nélkül valaszolni, inkább ne tedd.
2022. ápr. 19. 23:13
 3/16 A kérdező kommentje:
Egyes az feltunt neked h az oldal neve GYAKORIKERDESEK?! Ha faj h gyakran ismetelt kerdesek merulnek itt fel lehet nem jo helyen vagy😅
2022. ápr. 19. 23:31
 4/16 anonim ***** válasza:
49%

Gyakori kérdés, 700x meg is lett válaszolva.

Az hogy van gugli, egy dolog, de hogy az oldalon belül is van kereső, de minek....

2022. ápr. 20. 04:36
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

Neked is már vagy a 30. ilyen kerdesed.

Jó hosszú terhesseged lesz így az biztos. Kicsit engedd már el magad.

Nő a méhed, nyúlnak a szalagok jó hogy fáj itt-ott.

Ha rohadtul elkezd fájni akkor menj be a kórházba.

2022. ápr. 20. 04:57
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Egyesek feltűnően magukénak érzik ezt az oldalt, és már ők akarják megszabni, ki mit kérdezhet. Ennyire beteg gyk függő legyen már valaki!

A kérdező nem biztos, hogy Pirike 2012-es kérdésére kíváncsi, hanem a sajátjára. Nem beszélve arról, hogy a kereső sem működik valami jól. Pl 3 betűs szavakra rá sem lehet keresni. Pl most beírtam, hogy "has fáj" és nem adott ki semmit... Erről ennyit.

2022. ápr. 20. 07:03
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

Akkor ennyi erővel semmi, de semmi értelme az oldalnak, hisz létezik a gugli.

Mégsem engem zavar, ha valaki gugli helyett a funkciója szerint használja az oldalt.

Ez aztán nagy védelem volt, igen.

Különben meg főleg első terhességnél nyilván jobban fél az ember, ezért is van ez a kategória, hogy "segítséget" kérjen az illető. De kb semmi értelme már.

2022. ápr. 20. 07:28
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Az első találatot kb meg se kell myitni.

2022. ápr. 20. 07:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Mar bocsanat de mi a franc ertelme van ennek az oldalnak h ha nem tehetem fel ezt a kerdest. Igen vszeg mar megkerdezte 100x mas is, es? Vagy nem ertem… ez a lenyege ennek az oldalnak… es ettol meg nem kell ledegradalni, ettol meg nem vagyok kevesbe “elmes” mint te. Az en eletemnek legalabb nem resze h itt kerdesrendeszetet jatszom…
2022. ápr. 20. 10:19
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
Kedves kérdező! Ha ez lenne az értelme az oldalnak, akkor a kérdéskiírás előtt nem dobná fel a korábbi hasonló kérdéseket...
2022. ápr. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!