MÁV kórházba keresek jó orvost, magánrendelővel. Tudtok ajánlani?
Szia!
Én a Mávban ma már Áek-ban szültem a most 2 éves kisfiam és a 4hós kislányom.
Dr. Tirdenczel Zsolt a doki neve.
Fiatal,kedves,és nagyon jó doki.
Császáros voltam mind a 2szer,és nagyon szépen dolgozik,egy db vékonyka csíkom van alig látszik a varrás...Minden reggel vizitnél ottvan,érdeklődik napközben is a baba és a te hogyléted felöl...míg a többi orvosról ez nemigen mondható el...úgy kell kergetni őket ha kérdésed van legalább is akikkel egy szobán voltam sosem jelent meg a dokijuk...
Budán a Horváth utcában van a magánrendelője mely szép kultúrált...mindent elmond,megkérdezi van e kérdésed,ad képet majdnem minden alkalomkor...szimpatikus,lelkiismeretes..csak jót tudok mondani róla.
A vizshálati díj 8ezer ft,de szülési tarifa nincsen adsz amennyit és kész:-))
A googléban rá tudsz keresni Dr.Tidrenczel Zsolt bemutatkozó képes oldala van,és leír mindent magáról.
Ott szerepel a magánrendelő címe is....
Szerintem szimpi...jobbat nem tudok ajánlani..mindenki elismeri.
(elötte volt 2 sikertelen terhességem 2 másik orvosom volt így van hasonlítási alapom is)
Ajánnlom:-))
Ha van vele kapcsolatban vagy a korházzal kapcsolatban kérdésed pl.hogy történnek az események...milyen a bentlét...írj nyugodtan privit.....
Jó válogatást
Szia!
Nekem Dr. Tidrenczelről nincsenek jó tapasztalataim, amikor benn feküdtem méhen kívüli terhességgel, elég bunkó és durva volt a vizsgálatoknál. Nagyon megoszlanak róla a vélemények.
Az én dokim Dr. Szabó György Róbert, a Nyugati térnél van magánrendelője, ctg-vel, uh-gal, nagyon kulturált, kényelmes a várója is. A asszisztense pedig egy tündér, nála kell bejelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!