Ilyenkor tuti nem fejvégű?
Rúgást csak lent,köldök alatt érzek bár szerencsére elég keveset rúgdos. Mocorogni sokat mocorog és van, hogy ki is nyomja magát olyna mintha a kis feje lenne, de nem vagyok benne biztos, de eléggé gömbölyű.. Mozgást csak fent érzek, illetve a hasam jobb oldalán, de köldök felett.
20 hetes uh-n fejvégű volt, 24 hetesen voltunk 5D uh-n ott már faros volt. Most vagyok 29hetes.
Bocsiii a hülye kérdésért, de első baba. 🙈
Annyi helye van, hogy délelőtt fejvégű, ebédkor faros és este haránt van.
(Ezt 31 hetesen mondta nekem a dokim)
Nem vagyok szakértő, csak azt tudom elmondani, amit én tapasztaltam.
A fiam végig faros volt, és annyira lent éreztem mozogni, hogy szinte a szeméremdomb tetejénél lehetett kitapintani. Többek között ezért sem engedtem senki másnak a fogdosást, csak a férjemnek.
32 hetesen még faros volt, 33 hetesen már fejvégű. Amíg faros volt, sokszor éreztem lent rugdosni, túlzás nyilván, de szinte mintha már kidugná a lábát a hüvelyemen. Borzasztó érzés volt.
Amióta megfordult, állandóan feszítő érzésem van csípő- és szeméremtájon, gondolom a fejével keresi a helyét. :) Rugdosást pedig vagy jobb oldalt érzek köldök vonal magasságában pl., vagy gyomortájt.
De néha még ígyis elgondolkodom mit művelhet, mert mégcsak a 35. héten járok, de néha olyanokat mocorog, hogy csillagokat látok és fogalmam sincs melyik testrésze hullámzik egyik oldalról a másikra. Látványra is ijesztő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!