Ez a hasfájás bajt jelent?

Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs, hogy a te esetedben ez pontosan mit jelent (lehet érdemes lecsekkoltatni)
De nyugtatásként elmondom, hogy én mind a 9 hónapot így éltem meg... 5 héttől végig görcsben voltam, vagy beszúrt. Élmény volt :)

Vigasztaljon, hogy ha a babával lenne valami és ez mondjuk egy kezdő vetélés lenne, azt nem a gyomrod környékén éreznéd.
Simán lehet a terhesség miatt, természetesen, hormonváltozások miatt az emésztés más, másképp működik minden ilyenkor, de nem gondolom, hogy kifejezetten bajt jelentene. Persze ha megnyugtatna, esetleg ha tartósabban fennáll, vizsgáltasd ki nyugodtan, abból baj sosem lehet. De a leírás alapján nekem ez olyannak tűnik, mint mikor szúr az oldalad, csak a gyomrod környékén, vagyis simán lehet csak valami beragadt gáz játszadozik veled.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!