Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a hasfájás bajt jelent?

Ez a hasfájás bajt jelent?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, a mai nap iszonyúan elkezdett fájni a hasam, de nem az alhasam, hanem a köldököm környékén, illetve felett szúró fájdalom. Ülve jobb a helyzet, de állva nagyon rossz
2022. ápr. 7. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs, hogy a te esetedben ez pontosan mit jelent (lehet érdemes lecsekkoltatni)

De nyugtatásként elmondom, hogy én mind a 9 hónapot így éltem meg... 5 héttől végig görcsben voltam, vagy beszúrt. Élmény volt :)

2022. ápr. 7. 11:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Alapból sosem szokott a savammal baj lenni, ezért nem tudom mihez hasonlítani a fájdalmat, de a gyomorszáj környékén fáj :/
2022. ápr. 7. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Vigasztaljon, hogy ha a babával lenne valami és ez mondjuk egy kezdő vetélés lenne, azt nem a gyomrod környékén éreznéd.

Simán lehet a terhesség miatt, természetesen, hormonváltozások miatt az emésztés más, másképp működik minden ilyenkor, de nem gondolom, hogy kifejezetten bajt jelentene. Persze ha megnyugtatna, esetleg ha tartósabban fennáll, vizsgáltasd ki nyugodtan, abból baj sosem lehet. De a leírás alapján nekem ez olyannak tűnik, mint mikor szúr az oldalad, csak a gyomrod környékén, vagyis simán lehet csak valami beragadt gáz játszadozik veled.

2022. ápr. 7. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtatást mindkettőtöknek!
2022. ápr. 7. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha gyomorszáj körül fáj akkor lehet a savad cseszteti. Nekem is volt ilyen, annyira fájt hogy nem bírtam kiegyenesedni.
2022. ápr. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!