Akik június elején szülnek hogy állnak a dolgokkal? Babaszoba kész? Ruhák megvannak? Kórházi táskát mikor pakoljatok össze? :)
Május végére vagyok kiírva. A babaszoba még sehogy nem áll. Ki kell festeni, összeszerelni a kiságyat, kimosni a babaruhákat, pelenkákat, egyebeket, bepakolni a bútorokba. Amíg ki nem lesz festve, nem állok neki pakolászni.
A kórházi táskám csak annyira van összepakolva, hogy a nem általános dolgokat (betétek, törölközők, hálóingek, babának kellő cuccok, fertőtlenítő kendő, nedves wc papír, stb.) össze van készítve egy fiókba, hogyha esetleg úgy alakulna, akkor ne kelljen a férjemet távirányítani, csak borítsa be a fiók tartalmát egy táskába, meg szedje össze a személyes cuccaim (szabadidő, tusfürdő, fogkefe, ilyenek). Ha valami még eszembe jut, ami jól jöhet, szintén bedobom oda jövet-menet.
Ez is hétvégére állt össze. Szóval a környezetemben más kismamákhoz képest igen le vagyunk maradva szerintem, de mégsem érzem úgy, hogy bármivel is el lennénk késve.
Nekem már van két gyerekem,.De mindkettőnél 32 hetesen meg volt minden vásárolva, babaszoba készen volt,kórházi csomag 100%-ra összepakolva. Csak a babaruhákat kellett még mosni és vasalni.
Elsőnél 33 hetesen be is fektettek,úgyhogy szuper volt, hogy mindent időben elintéztem.
Május 24-re vagyok kiírva,kész vagyunk mindennel
Tegnap pakoltam be a kórházi táskát,mint aki érzi
Ma hüvelyfájdalom volt reggel,nagyon fájt,hivtam az uncsimat,szülésznő
Megvizsgáltak gyorsan,szigorú ágyban fekvés szülésig
Még jó,hogy mindent megcsináltam,most már csak pihizek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!