Mit javasoltok a harmadik trimeszterben?
Milyen ételeket egyek?
Ti kedves anyukák milyen ételeket fogyasztottatok a 7-8 hónap környékén?
Nekem javasolták a csirke húst, tej termeket és főképp spenótot, mivel vashiányos vérszegény vagyok.
De ezeken kívül ti mit fogyasztottatok, hogy erős babátok legyen? Hogy gyarapodjon a súlya?
32 hetesen már 1 kg és 700 gramm a picike :) amikor lassan átmentem a 6 hónapban 600 gramm volt a pici, a doki szerint makk egészséges.
Iszonyat édesszájú vagyok, és leginkább édeset kívánok. Van amikor úgy érzem, hogy sok és inkább epret, almát eszek :D
Nah jólvan össze vissza írtam, de a lényeg, hogy ti mit fogyasztottatok? Illetve milyen italokat kerültetek? Szénsavas víz/üdítő?
Előre megköszönöm a válaszokat :)
Táplálkozással nem tudsz eleget bevinni, ráadásul sok dolog kifejezetten gátolja a vas felszívódását. Pl a tejtermékek...
Esetleg segíthet a vasbor (nincs benne alkohol), bioboltban kaphatsz.
De ezeken kívül ti mit fogyasztottatok, hogy erős babátok legyen? Hogy gyarapodjon a súlya?
A baba elveszi azt, amire szüksége van. Ha feleslegesen plusz kalóriát viszel be, azzal csak te hízol. Az ő kalóriaigénye minimális.
Ha normálisan, egeszsegesen táplálkozol, az elég.
Vasból meg írass olyat, ami nem okoz székrekedést.
Én Sorbifer Durulest kaptam, nem okozott gondot. Kell mellé c vitamin is, de ne egyszerre vedd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!