Normalis ez a szinte fajo erzes kb minden nap a mehemnel?
Figyelt kérdés
8 hetes vagyok es mar joideje kb minden nap tok sokszor nagyon fura erzes van a mehemben neha mar mar megijedek mert szinte gorcs szeru… ez normalis? Elvileg csak 12.heti uh-ra kell mennem legkozelebb de ez a hasfajas szeruseg olyan ijjeszto2022. ápr. 3. 08:47
1/13 anonim válasza:
Nem a szalagok én még kb sehol sem tartok, de olyann éles fájdalon hírtelen mozgásra.
2/13 anonim válasza:
Normális. Kezd felkészülni a méh és tágulnak a szalagok.
Ha erősen görcsölnél az nem lenne jó.
3/13 A kérdező kommentje:
De ez mar a masodik terhessegem azt hittem h nem lesz ilyen, elso terhessegnel nem ereztem ezt
2022. ápr. 3. 09:37
4/13 anonim válasza:
Minden terhesség más. Örülj neki, ha elsőnél nem érezted, bár számomra ez szinte hihetetlen, mivel a méh kb. tyúktojásnyiból görögdinnyényire nő, és ez magát a méhet meg a tartóizomzatot, szalagokat enyhén szólva is megviseli.
6/13 A kérdező kommentje:
Szedek magneziumot napi 2 magnerotot es megis erzem…
Elso terhessegemnel inkabb szurt a hasam, az teljesen mas volt. Ez a gorcs szeruseg teljesen ismeretlen es nagyon ijjeszto
2022. ápr. 3. 12:03
8/13 A kérdező kommentje:
Koszonjuk Emese
2022. ápr. 3. 14:28
9/13 anonim válasza:
Bocs, de 2x is leírtad rosszul, szóval láthatóan nem elírás.
Persze, el lehet "vicceskedni", de a helyedben inkább kicsit visszavennék és megjegyezném a számomra új információt. Tanulni ugyanis sosem késő. És ha hamarosan kétgyermekes édesanya leszel, akkor nem is árt...
10/13 anonim válasza:
1 vagyok
Én az első 2nél nem éreztem, ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!