Hányt valaki már a pozitív teszt előtt? Mikor lett ahhoz képest pozitív a teszt?
Szia nálam volt 1 kémiai
Szombat délután beszúrt nagyon a hasam(beágyazódás idején dpo7) és vasárnap reggel undorral keltem fel és émelyegtem. Ez még hétfőn is megvolt és délben pozi lett a 10es teszt.kedd reggel már semmi tünet és nega teszt. 2 nappal hamarabb jött meg mint kellett volna.
Lehet lepontozni😉
Ez annyira sokretu.. roviden:
Ovulaciotol szanitott x napon belul elkezd beagyazodni a petesejt. Ez egyenileg valtozo, de kb 7-9 nap korul elkezdodok. Ekkor elkezd mar termelodni a hcg, ami folyamatosan no, es ha eleri azt a szintet amivel a teszt is kimutatja akkor lehet pozit tesztelni. Nos, ugye mint tudjuk emberek vagyunk, nem gepek. Mint mindenre, erre is igaz, hogy egyeni erzekenyseg. Van aki mar a 9.dopn hany, van aki a 17.en sem! Ez egy atlagolt ertek, higy 14.dpotol jonnek elo a rosszulletek. Illetve, az ember lanya 13.dpon hany, de csak 15.dpon tesztel, szerintem egyertelmu, hogy a kerdesre a valasz, igen, van ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!