Ezen a korai ultrahangképen egypetéjű ikrek láthatók?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hetes vagyok, az orvos kicsi embrió kezdeményt látott, még nem mondott ezen kívül semmit, két hét múlva kell visszamennem. A képen egypetéjű ikrek láthatók vagy csak valami tükröződik?
2022. márc. 31. 06:29
1/17 anonim válasza:
Szerintem szikhólyag + embrió árnyék van a képen, de nagyon rossz szögből van (vizsgálat közben az orvos/szonográfus jobban látja, mert akkor hiába 2D térben tudja mozgatni ahogy a fejet húzza). A papírodra nem írta véletlen, hogy van-e szikhólyag? Nem mindig szokták feltüntetni, de szerintem az amit látsz második "folt" az az lesz
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Nem írta, meg nem is mondta a szikhólyagot. Azt írta, hogy 17 mmes éles szélű petezsák, benne 4 mm embrió (tehát még nagyon pici) lehet akkor tényleg csak a szikhólyag amit te mondasz (ennek örülnék jobban, mert nem egyszerű egy ikerterhesség, főleg, hogy nekem 4. Babám lesz most)
2022. márc. 31. 07:22
3/17 anonim válasza:
Ha két embriót látna, akkor azt írná a papírra is. De itt csak egyről van szó.
4/17 A kérdező kommentje:
A második szülésem ikrek, ahol 6 héten még csak egy babát láttak a 8.on már kettőt. Ezért nézem ilyen szemmel, nem azért mert hobbim belelátni a képbe valamit.
2022. márc. 31. 08:12
5/17 anonim válasza:
...és most megint a 6. héten jársz, és ha egy szakember az előző terhességednél sem látott két babát még ilyen korán, akkor miért gondolod, hogy egy átlag gyakoris szemfülesebb lesz majd egy gyakorlott, képzett szonográfusnál?!
6/17 anonim válasza:
Ezen csak egy petezsák van és egy embriocsomo sejthető
Ez semmiképp nem 6 hetes terhességnek felel meg
7/17 A kérdező kommentje:
100% a fogantatás kora, 6+3 napon voltam. Clostilbegyt kúra, ovitrelle tüszőrepesztő injekcióval, ultrahang követéssel. Az orvos azt mondta, teljesen megfelelő a baba mérete.
2022. márc. 31. 09:28
8/17 A kérdező kommentje:
Marcius 9.én már pozitív volt a tesztem
2022. márc. 31. 09:30
9/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, én 6+4 hetesen voltam először és nekem iker terhességnek indult de már 2 embrió volt látható, neked meg csak petezsák.
10/17 anonim válasza:
Ja és nekem 9 és 6 mm-esek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!