Melyik a legolcsóbb genetikai teszt, ami megmondja a baba nemét?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 08:55
1/28 anonim 

válasza:

Az állami genetikai uh 🤦♀️
A 18hetesen már nagy valószínüseggel megmondják.
Ha vérteszt, akkor meg vagy ne spórolj, vagy csak a neme miatt ne csináltass.
2/28 A kérdező kommentje:
Az első gyerek 24 hetesen mutatta meg magát, nem szeretnénk megint addig várni.
Ha valaki érdemben is tud válaszolni, annak köszönöm.
2022. márc. 30. 09:05
3/28 anonim 

válasza:

Hány hetes vagy? Én megcsinaltatnam a 12.heti nagy UH-t, ha olyan kedve van a babának, akkor már ott elég nagy pontossággal lehet látni.
Ha meg mégse, akkor a Prena.
4/28 anonim 

válasza:

Prena teszt. Ha csak Down-ra kérded a szűrést, akkor nem olyan vészes az ára. A 12. héttől a nemét is megmondják. (Előbb is meg lehet csináltatni, de a nemét csak a 12. héttől mondhatják meg.)
5/28 anonim 

válasza:

De igazából min változtatna ha megint 24 hetesen tudnád meg?:)
6/28 A kérdező kommentje:
Ahhoz nincs közöd, és nem is lényeges a kérdés szempontjából ;)
Többieknek köszönöm a választ.
2022. márc. 30. 09:13
7/28 anonim 

válasza:

16 hetesen elmentem.egy 4d-re, mondtam,hogy kifejezetten a nemét szeretném meg tudni,sikerült is.
8/28 A kérdező kommentje:
Korábban 3x mentem el csak ezért 4D-re. Csokit etettek velem, lépcsőztettek, de nem akart úgy fordulni.. Árban majdnem ott lettem volna mint egy vérvételi teszttel. Most a másik mellett, ráadásul vidékről, nem tervezem ezért fél napokra megoldani a nagy felügyeletét.
2022. márc. 30. 09:17
9/28 anonim 

válasza:

Igen. Hogyne. 5 uh-n nem tudták megmindani a nemét 🤣🤦♀️
(12, 18hetes +a 3db 4D)
Hihető...
10/28 anonim 

válasza:

5D uh-n 11!!!!! hetesen megmondták, aztán a panoráma teszt, amit nem a neme miatt csináltattunk alá is támasztotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!