38 hetesen 2 ujjra nyitott méhszájjal lehet szeretkezni? Gumival, vagy bárhogy?
A fertőzés veszélye miatt nem.
Én a 38ik hétben szültem meg,és szeretkezés után indult meg.,teljesen zárt voltam előtte.
A szex gumival nem indítja be a szülést, hacsak nem "brutál módon" döngölik a méhszájat, de nyilván ezt nem tenné a kérdező. Beindulni (ha egyáltalán beindul), akkor az ondóban található prosztaglandin hormontól fog, ami felpuhítja a méhszájat (a szülést beindító tabletták is ezt a hormont tartalmazzák).
Ez óvszerrel nyilván nem ér célt.
Az orgazmus meg általában keményedést okoz, amiből valószínűleg már amúgy is van ennyi hetesen.
Egyébként én mindkét gyermekemet a 38. héten szültem, teljesen egészségesen, úgyhogy már az sem lenne nagy gond, ha beindulna.
Az a gombás dolog viszont kérdéses, talán az orvosodtól kérdezd meg, hiszen ha együtt vagytok óvszer nélkül, akkor csökkenhet a hatása, és még a férjed is elkaphatja...
Egyébként a babára ártalmas fertőzéseket szűrik a terhesség során (hepatitis, meg erre van a kenetvétel a vége előtt), ami ezen felül van, az nem jelenthet veszélyt.
Szép szülést, jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!