Mi a véleményetek az Augmentin Duo első trimeszterben való szedéséről?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos streptococcus B miatt írta fel miután panaszaim voltak hüvely fertőzés miatt. Azt olvastam biztonságos használni mivel ez penicilin származék.
Volt más is aki szedte az első trimeszterben? (Bármilyen más ok miatt)
2022. márc. 25. 11:56
11/12 A kérdező kommentje:
5 nem probléma egyébként nekem is volt ilyen időszakom és egy orvos végre vett le kenetet nemibetegségek szűrésére kiderűlt hogy ureaplasmam van és az okozta a fertőzéseket. Kb 1 évig jártam gomba, bakteriális vaginózis, trichonomas miatt orvosokhoz, gyógyszeres kezelés stb. De miután megkaptam a megfelelő kezelést rá elmúlt minden bajom(Ilyenek mint Klion D és társai nem hatottak). Ezt csak azért írtam le hátha tudok neked segíteni. 😊
2022. márc. 26. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!